Hva er en Remediation Manager?

 En utbedring leder organiserer og fører for å rydde opp arbeidslag eller fjerne miljøfarer. Utbedring ledere vanligvis er spesialister i å håndtere potensielt giftige stoffer som kloakk, olje, mugg eller asbest. De viser videre arbeidet med å forbedre kvaliteten på luft, vann og jord. Vellykket ledere må ha en grundig kjennskap til miljølære samt sterke kommunikasjons og problemløsning ferdigheter. En profesjonell kan fungere for offentlige etater, boreselskaper, miljøorganisasjoner, non-profit eller kommersielle utbedring selskaper.

 Miljøhygiene tjenester er viktig for å sikre at produksjonsanleggene i samsvar med lokale og føderale forskrifter. En utbedring manager, informasjon om luft, jordprøver og analyse av vannforurensning i et område og sammenligne data med historiske tall. Dersom forurensningen anses for høy, vil utbedring manageren å avgjøre selskapets hvordan å rydde opp i området. Fagfolk kan lede lag i utgraving av forurenset jord eller installere massive vannbehandling systemer for å hindre ytterligere skade på miljøet. I tillegg sanitær ledere ofte arbeider med bedrifter for å hjelpe dem å adoptere renere prosesser og redusere utslipp.

 Noen dekontaminering ledere spesialisert seg på å analysere og fjerne innendørs farene ved boliger og bedrifter. Stoffer som asbest, muggsopp og radon kan infiltrere en struktur og utgjøre en alvorlig helserisiko. Dyktige rehabiliterings teknikere og ledere prøver å få disse stoffene i å identifisere karanteneområder, og nøye tørke dem ut. Etter fullført oppryddingsjobber, ledere reinspect strukturer for å sikre at giftige stoffer eller gasser har helt forsvunnet.

 Å effektivt håndtere prosjekter, bør utbedring manageren har sterke kommunikasjonsferdigheter og spesifikk kunnskap om miljørett. En leder ofte møtt med offentlige tjenestemenn, bedriftsledere og andre kunder for å diskutere situasjoner og bestemme kurs av handlingen. Han eller hun er ofte ansvarlig for opplæring av nye medarbeidere, delegere oppgaver til de ansatte, og sørge for at alle gjør jobben sin på en sikker og effektiv måte. Ledere er vanligvis nødvendig for dagens farlige stoffer og yrkes legitimasjon, tildelt ved å fullføre kurs administreres ved å holde offentlige organisasjoner.

 En bachelorgrad er vanligvis å være det minst pedagogiske krav på en omorganisering manager. De fleste fagfolk i feltet for å holde en grad i miljøfag, prosjektledelse, eller industriell hygiene. De fleste av fremme sanitær ledere til sine stillinger etter å få erfaring i entry-level stillinger, aktivt prøvetaking eller fjerne materialer lag fra andre ansatte farlige. Det er rikelig med rom for ytterligere fremgang i mange institusjoner og ledere ofte få administrative funksjoner eller å åpne sine egne bedrifter etter få flere års erfaring.

  •  En utbedring manager kan hjelpe gi råd om den beste måten å rydde opp vann forurenset av olje eller andre forurensninger.
  •  Oljesøl kan forurense jord eller vann, noe som gjør utbedring er nødvendig.
  •  En sertifisert inspektør, arten og omfanget av skadelig sopp som finnes i et hjem eller virksomhet er lokalisere.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha