Hva er en Resistance Trainer?

 Begrepet "motstand trener" kan referere til ulike typer treningsutstyr, men oftest refererer til en form for sykling apparat som gjør bak på sykkelen. Denne enheten hviler på bakken og hold bakhjulet opp fra bakken, slik at en person som sitter på sykkelen kan gå uten å flytte på sykkelen fremover. Motstanden mosjonist gir motstand ved å bruke en rulle til bakhjulet, og en motstand Enheten gir den nødvendige kraft til syklisten for å få en treningsøkt, mens innendørs sykling.

 Ulike motstand trener modeller finnes, og de varierer i både stil og funksjon. Den mest grunnleggende modeller er utstyrt med et metall som står til å stabilisere sykkelen, mens den er festet til trener, og en valseenhet som kan justeres slik at den kan trykke mot bakhjulet på sykkelen med varierende mengder av kontakt. Dette gjør at en syklist å sykle med forskjellig størrelse dekk på samme trener enhet. Motstanden enheten selv om treneren kan bruke ulike metoder for å søke motstanden: magnetisk motstand er vanlig, som vinden og jevn motstand. Det beste alternativet for en realistisk kjørekvalitet er flytende, men disse trenere kommer med sine egne ulemper.

 Fluid trenere gjør bruk av en viskøs væske - vanligvis ikke er i vannet, fordi den kan varme opp og ekspandere under bruk - for å motstå som en roterende enhet i motstandsenheten presser mot fluidet. Dette er en fredelig måte å ri på, og det gir en glatt følelse beslektet med faktisk kjører på veien. Noen modeller av væske trener har en tendens til å lekke, men så er det viktig å undersøke de ulike modellene før du kjøper. Unngå fukt trenere som bruker vann for motstand; funnet at silikon anvendes i stedet.

 Magnetiske trenere er det nest beste alternativet, og de er billigere enn flytende motstand trener enheter. Disse enhetene har en tendens til å være litt høyere, og turen kvaliteten er ikke så god som en væske trener, men en magnetisk trener er fortsatt sterk motstand, er det ofte lett å justere ved hjelp av en on-enheten til passer eller ved hjelp av en styremontert spak motstand. Justeringsmuligheter er ikke så nøyaktig som en væske trener, dessverre, men det er mer justerbar enn en vind trener.

 Vind trenere er minst sannsynlig å bryte, men de er også den mest bråkete og minst imponerende når det gjelder å ri kvalitet. Denne typen er best for nybegynnere syklist eller en syklist på et stramt budsjett når det gjelder kjøp av en slik enhet.

  •  Motstanden trener gir motstand gjennom en valse på baksiden gjør en syklist får en trening i.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha