Hva er en Rhit?

 En registrert helseinformasjon tekniker er også kjent som en Rhit. Rollen som en Rhit analyserer ledelse og helse og til å generere statistikk. Dette arbeidet vil bli brukt til å vurdere kvaliteten på ulike programmer for helseutgifter, føre tilsyn med standardene, og evaluere.

 For å bli en Rhit, må du fullføre alle krav som av American Health Information Management Association. Denne foreningen er det styrende organ for helseinformasjon ledelse fagfolk. De er dedikert til sertifisering og videreutdanning av medlemmene i dette området.

 Registrert helseinformasjon teknikere er ansvarlig for å sikre kvaliteten på medisinske poster og analysere pasientdata. Det er spesialiteter tilbys i dette området, som koding av diagnoser og prosedyrer i pasientjournaler. Denne informasjonen kan brukes til å lade, kostnader og forskning.

 Jobbmuligheter er tilgjengelig i sykehjem, sykehus, hjemmetjenesten bedrifter og offentlige helsemyndigheter for heia informasjons teknikere. Dersom kravet til pasientdataanalyse vokser, kan RHITs også muligheter i den farmasøytiske selskaper, helseproduktleverandører og finne advokatfirmaer. Forsikringsselskaper er en av de raskest voksende arbeidsgivere, helseinformasjon teknikere, som deres økende behov for dataanalyse.

 For å søke på Rhit program, skal kandidaten ha fullført kvalifisering av en ansatt i helseinformasjon ledelse fra et anerkjent community college eller karriere skolen. Når treningen er bekreftet, kan du begynne å studere til Rhit forskning. Denne eksamen tester et bredt spekter av ferdigheter og teknikker som brukes i denne rollen.

 Eksamen er tre og en halv time lang og har 150 flervalgsspørsmål. Hvert spørsmål har fire alternativer og kandidaten må velge den rette. Det er 20 fortest spørsmål begravet i 130 scoret spørsmål. Den endelige karakteren er basert på svarene på 130 scoret spørsmål, men det er ingen måte å skille anmodningen om måling av selve testen.

 Eksamen selv er automatisert, med et bestemt antall spørsmål i hver av de seks ferdighetskategorier. Resultatet er et pass eller ikke bestått, prøvde med en detaljert oversikt over spørsmålene og sine respektive merkevarer i de detaljerte resultatene. En figur av 79 av de 130 som trengs for å bestå eksamen.

 Etter vellykket gjennomføring, vil du bli gitt tillatelse til å bruke Rhit betegnelsen på din CV og visittkort. Helseinformasjon teknikere med Rhit betegnelse og flere års erfaring er gode kandidater til lederstillinger i helseinformasjon bransjen. Dette er et raskt voksende område av sysselsetting og gir et vell av arbeidsplasser og karrieremuligheter.

  •  Den Rhit eksamen har 150 flervalgsspørsmål.
  •  En Rhit arbeider med leger og sykehuspersonell sikre at alle pasienter får best mulig omsorg gjennom gjennomgang av journaler.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha