Hva er en riktig Golf Grip?

 En god golf swing starter med riktig golf grep. Det er ingen riktig måte å gripe en klubb, men de fleste standard golfgrep ta de samme grunnleggende elementene i innretting og fingertrykk. Når hendene er korrekt plassert på klubben, har alt annet en tendens til å stille opp tilsvarende; hode, skuldre, armer og klubben vil være i riktig posisjon. Avhengig av størrelsen på ens hender og hva som føles mest komfortabel, kan velge en golfer ti fingre, overlappende eller sikringsanlegg golf grep.

 De ti fingre grep golf er et populært valg blant unge golfere og de med mindre hender, fordi det har en tendens til å gi mer stabilitet og kontroll over klubben. For en høyrehendt golfspiller, venstre håndtak klubbens direkte over hans høyre hånd, ligner på hvordan en person ville holde et balltre. En overlappende grep omfatter bygging av høyre lillefinger i folden mellom den venstre pekefingeren og langfingeren, og et sammenlåsende grep er nødvendig for å koble den venstre pekefinger til hverandre med høyre lillefinger. Håndtakene skiller seg ikke mye i form av funksjon, og en person skal eksperimentere med ulike grepsmuligheter for å bestemme den mest komfortable.

 Uavhengig av golf grep velger en person, kan mengden av fingertrykket som skal anvendes er omtrent den samme. Kontrollen av klubben skal være akkurat sterk nok til at det ikke holder å skli. For stramt grep begrenset arm og håndledd bevegelse i swing. Størstedelen av trykket bør være i lillefingeren og ringfingeren på den nedre hånden, og indeksen og midtre fingrene på hånden til toppen. De andre fingrene er i hovedsak brukt for balanse og stabilitet, og tommelen skal hvile komfortabelt på toppen av grepet.

 Mange golfinstruktører understreke betydningen av etableringen av "V" av hendene med motsatt skulder. Tommel og pekefinger på hver hånd form V figurer når de er i klubben. Når du tar en god golf grep, en høyrehendt person, V på venstre hånd peker mot høyre skulder, og V på høyre hånd i et hjørne av venstre skulder merkene. Justere V figurer fører hender, håndledd, armer og skuldre rett og holdes vinkelrett på swing banen. En avansert golfspiller kan fremme V av hans eller hennes nedre venstre sving inn i et sterkt grep eller høyre for å fremme et svakt grep, avhengig av om han eller hun ønsker å treffe en fade eller tegne.

  •  En person som spiller golf.
  •  En golfbane.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha