Hva er en Royal Star Magnolia?

 Royal Star magnolia, er Magnolia stel en saktevoksende løvtrær som kan nå en høyde på 15 fot eller mer, og kan vokse opp til 15 fot bred. Royal Star magnolia er innfødt til Japan, men er naturalisert gjennom det meste av verden, inkludert Storbritannia, USA, Europa og store deler av Asia. Denne arten er uvanlig fordi det blomstrer i slutten av vinteren til tidlig på våren før bladene har utviklet.

 Den produserer masser av de stjerneformede blomster som varierer i farge fra hvit til lys rosa. Blomster Royal Star magnolia er ikke tolerant av frost og skarp, fordi det har en tendens til å blomstre i vinter og tidlig på våren måneder, kan dette være et reelt problem i kaldere klima. Sharp frost kan føre til misfarging av blomster, tidlig Flower slippe blomst og tidlig død. Som en voksende konge stjerne magnolia i kaldere klima, er det lurt å plante den i et område som er beskyttet mot sterk vind og ekstrem kulde.

 Royal Star magnolia foretrekker delvis skygge og dyp jord med høy surhet. En grower som ønsker å øke surheten i jordsmonnet kan liberalt søke rundt foten av treet gjødsel av beitende dyr som hester, griser, sauer og høns. Dette vil omfatte både økning i surhetsgraden i jorda og sikre treet - og alle de andre plantene i umiddelbar nærhet - med ekstra næringsstoffer.

 Treet foretrekker godt drenert jord. Den kongelige stjerne magnolia tåler ikke over-vann eller perioder med flom. Hvis det er vann i jorda er for høyt for en lengre periode, vil de kongelige stjerne magnolia raskt usunn og mer utsatt for sykdommer og skadeinsekter, har blitt spesielt soppsykdommer og rot råtne.

 Selv ganske sykdom motstandsdyktig hvis dyrket i optimale vekstvilkår, er mer sannsynlig å være ofre for sykdommen som den har en dårlig allmenntilstand Royal Star magnolia. De vanligste sykdommene i Royal Star magnolia blant sopp rot råte, mugg og magnolia blad spot. Hvis fanget i en tidlig fase, de fleste av disse sykdommene er enkle å håndtere.

 Blad gruvearbeidere kan infisere en kongelig stjerne magnolia og kan føre til store stygge hull i bladene som en stor infeksjon er til stede. Fordi Royal Star magnolia blomster i vinter og leafminer er spesielt aktive i sommer, er blomstene vanligvis ikke påvirket. For å minimere, er det tilrådelig å fjerne døde blader og annet organisk materiale under treet risikoen for sykdom og insekt skadedyr, fordi sopp, sykdommer, insekter og insektlarver kan vinteren i hagen mulch.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha