Hva er en russisk Blue Cat?

 Den russiske blå katten er en rase som er mest sannsynlig å komme fra byen Arkhangelsk i Russland. Disse kattene har vanligvis en kort blå frakk med sølv tippet henne på slutten, og lyse grønne øyne. Flertallet av russiske blå katter er mellomstor, vanligvis ikke mer enn 10 inches i høyden og 12 pounds i vekt. De pleier å være svært populær blant oppdrettere, muligens på grunn av sine unike fargede jakker eller deres lekne, hengiven temperament. Livet til den russiske blå katten er ca 10 til 15 år, som også er i tråd med forventet levealder for de fleste andre raser.

 Russiske blå katter har en tendens til å være svært intelligent med en hyggelig holdning. De kan lage perfekte følgesvenner for nesten alle, inkludert de med barn eller andre kjæledyr. Russiske blues normalt elsker å spille, og ofte deres ønske om å gjøre det som de modnes vokser. De har en tendens til å bli sint når deres normal timeplan blir forstyrret, men. Denne rasen er vanligvis veldig kresen når det gjelder å holde seg ren, og foretrekker et rent miljø, også.

 Disse kattene har en tendens til å foretrekke innendørs liv, og normalt har ingen problemer å bli forlatt alene i løpet av dagen. En eier som bor alene og må vike daglig for å pendle til arbeid for å sikre at altfor mange leker og tillate en tilstrekkelig mengde mat og vann til katten i deres fravær. En ren søppel er også svært viktig, fordi de fleste russiske blå katten ikke vil ønske å bruke en skitten en.

 Når russiske blues er kattunger, reirene er vanligvis på de små side. Det er sjelden at en mor russisk blå har mer enn fire kattunger i et reir. Av og kullstørrelse vil bestå av bare én eller to kattunger. Kull på opp til seks kattunger er ekstremt sjelden at russiske blues, men ikke umulig. Når kjøpt, de fleste av disse kattene har blitt kastrert eller sterilisert.

 Ifølge historien, den russiske blå katten trolig kom fra Russland til England på slutten av 1800-tallet begynte folk å vise dem i London utstillinger rundt denne tiden, og rasen sakte vokste i popularitet frem til utbruddet av andre verdenskrig. Under krigen rasen ble nesten utryddet, sammen med flere andre raser. Russiske blues gjort et comeback på midten av 1900-tallet da en rekke katteoppdrettere i USA, Skandinavia og andre land begynte å krysse med varianter av samme farge i et forsøk på å øke sine tall. Disse eksperimentene ville ha endret utseendet på rasen for alltid, men helhetsinntrykket av 1970 russiske blå katten var slutt konsekvent.

  •  Russiske blå katter er antatt å ha kommet til Russland.
  •  En russisk blå katt.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha