Hva er en Session Border Controller?

 En øktgrensekontroller er datasystemet som styrer Voice over Internet Protocol, videokonferanser og andre vanlige personlige medie tilkoblinger. SBC har en stor innvirkning, fordi det dreier seg om alt fra samtalekvaliteten for å ivareta sikkerheten og overvåker kommunikasjonsprosesser for regulering. Det utøves forårsaket av øktgrensekontroller system kontroll har betydelig uenighet mellom ulike tele vaktbikkje grupper.

 Begrepet â € ~ € ™ session grensen controllerâ består av tre grunnleggende begreper i internettbasert kommunikasjon. En session refererer til selve kommunikasjonsprosessen fra da den første brukeren ringer til siste bruker kobler. Kanten, i dette tilfellet refererer seg til et punkt ved hvilket avslutter et nettverk og starter. Til slutt, er en controller en veileder program som overvåker en økt og gjør endringer i systemet basert på kravene i Calla € ™ s.

 I det siste, øktgrensekontroller system selv ansvarlig for å forhandle grensene mellom usikre nettverk. Som Internett-kommunikasjon ble mer vanlig, begynte å endre seg. Nå er reglene de SBC fleste aspekter av kommunikasjonsøkter, både i form av tid og bruk av nettet.

 Forhandlinger mellom systemer er fortsatt en av de viktigste oppgavene til økt grensen controllerâ € ™ s. Som et kommunikasjons reiser over nettverk, må den tilfredsstille det networkâ € ™ s standarder. SBC finner ut hva disse spesifikasjonene og ruter samtaler på riktig måte. Dette tillater at økt for å unngå problematiske systemer eller for å utdype ordninger på forhånd.

 Sikkerhet og kvalitet er to andre viktige områder av en økt ramme controllerâ € ™ s arbeid. Mens økten er aktiv, er kontrolleren stadig på utkikk etter innbrudd inn i eller ut av samtalen. De beskytter også systemer koblet til økten, enten de er deltakere eller bærere av service angrep og ondsinnet aktivitet. I tillegg er SBC skjermer ringe kvalitet og iverksette tiltak for å løse problemene kvalitet som de oppstår.

 En SBC er også en del av kommunikasjons forskrifter. En øktgrensekontroller må prioritere nødanrop, akkurat som en vanlig telefon system. De må også ha overvåking evner, bør loven krever slik informasjon. Til slutt, overvåke de samtalen av lengde og bruk av ressurser for potensiell fakturering.

 Den omfattende natur øktgrensekontroller har sin andel i forårsaker problemene. Det viktigste man bekymrer partene til å være involvert i Internett-basert kommunikasjon. De to leirene er plassert på begge sider av saken, med svært lite overlapp. Den ene siden mener at øktene skal være bare mellom deltakerne i den økten. Den andre siden mener at tjenesteytere skal være involvert i økter for å beskytte sine båndbredde og ressursbruk.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha