Hva er en Sissy Bar?

 En sissy bar er en bar montert i førersetet på en motorsykkel eller sykkel til sjåføren eller passasjeren å lene seg tilbake mot det mens du kjører. Sissy barer kommer i forskjellige størrelser og stiler, og kan variere sterkt av type sykkel. Den sissy bar er også referert til som en passasjer ryggstøtte.

 En cruiser stil motorsykkel, vil en sissy bar typisk være knyttet til bakskjermen struts. En sissy bar er ofte laget av stål og har en polstret rygg for rytteren eller passasjerkomfort programmer. På en tourer, er rygg vanligvis kortere og enklere. Noen lave sissy bar, som ikke er høy nok til å bli lente seg på, men er designet for å holdes på, er kjent som håndtak.

 Den sissy bar kan også brukes for elementer som en hjelm eller legge en sovende tilbake. Sissy bar tilbehør, inkludert en bar vesker og ryggsekker selges av selskaper som Harley Davidson motorsykkel. De er spesielt utviklet sissy bar å bli festet til en motorsykkel, og er ofte laget med behovene til en syklist i tankene. Dette kan omfatte spesielle, lett tilgjengelige sidelommer for vann, kart eller andre hold viktige elementer og dokumenter. Skreddersydde sissy barer kan være flere meter lang, og er utformet for å tjene som monterer for flagg eller andre gjenstander.

 På en sykkel er en sissy en smal stråle av metall i form av en omvendt U for å bli lagt til baksiden av stolen, generelt, bekreftet en banan sete. Det tillater rytteren å ha en sykkel for noe å lene seg tilbake eller hold. Den fungerer også som en slags veltebøyle for en rytter som rir alene, og hindre dem for langt tilbake.

 Disse typer sissy barer for sykler banan var spesielt populære på sykler til barn i årene 1960 og 1970. En sissy bar ville generelt mye høyere enn en vanlig tilbake bar, som bare tjente til å holde setet. Selv om det ikke særlig trygt, ble sissy bar ofte brukt som en ryggstøtte for passasjerseter på banan.

 For noen er det sissy bar en viktig del av stilen for motorsykler eller sykler. Detaljerte sissy barer kan installeres for å tilpasse en sykkel. Andre foretrekker å bruke en avtagbar sissy bar, forårsaker dem til å gå uten når du kjører alene.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha