Hva er en skatt?

 En erklæring har sendt inn et dokument til staten eller den føderale regjeringen er at en plikt til skattyter blir skattlandene, basert på deres årlige inntekt. Tre utfall er mulig fra å sende inn en selvangivelse: enten skattyter er enten for mye eller for lite lønn for sin inntekt, uansett om de er belastet riktig beløp. Hvis de også er tatt hensyn til, må staten betale dem, mens hvis de ikke er tilstrekkelig tatt hensyn til, må de betale differansen.

 Skatt dokumenter er ofte svært kompliserte skjemaer som frustrere mange mennesker. Bortsett fra det ganske grunnleggende prinsipp for totalt opp til din årlige inntekt og avgjøre om du belastes høyre rente, de inneholder også tilføyelser eller subtractions for visse handlinger. I USA, for eksempel, kan familier være i stand til å ta fradrag for forsørgede barn eller for finansiering høyskole utdannelse. Selvstendig næringsdrivende kan også være i stand til å arbeide-relaterte utgifter, for eksempel trekke fra en del av sin husleie eller gass kjørelengde. Fradrag kan bidra til å øke regjeringen å returnere eller redusere betalingen, men de kan være veldig forvirrende å forstå.

 De fleste land krever borgere til selvangivelse årlig. I USA, danner skal være ferdig innen april 15 til de økonomiske dataene fra forrige januar til desember. I Australia, kjører regnskapsåret fra 1. juli til 30. juni og avgifter må sendes innen 31. oktober for å unngå økonomiske sanksjoner.

 Selvangivelse kan leveres individuelt eller på vegne av en familie, som kalles en felles selvangivelse. Par kan velge å tjene alene eller sammen, avhengig av hva som passer best til deres inntekt. Barn under 18 år, eller noen ganger de kan betraktes ved universitetet, ladet under amerikansk skatterett. Dette betyr at deres inntekter og fradrag er inkludert i beskatningen av sine foreldre, i stedet for løs.

 Regjeringen etaten belastet med håndtering kostnader vil være ansvarlig for å utstede erklæring dokumenter for innbyggerne. Disse dokumentene inneholder lønns stater, for eksempel W-2, som er utgitt av arbeidsgivere og skatteskjemaer som oppsummerer skyldte til regjeringen ved å beregne en kombinasjon av inntekter og fradrag. I USA er den føderale organet Internal Revenue Service, eller skattemyndighetene, selv om enkelte stater har egne organer for statlige avgifter. I Storbritannia, må en rapport sendes til Hennes Majestets Revenue and Customs.

 I USA erklæring kan gjøres av enkeltpersoner, med hjelp av en skatt revisor eller statsautorisert revisor eller ved hjelp av spesialisert programvare. Ved hjelp av en revisor anses av noen å være det beste valget fordi de er godt kjent med systemet og kan være i stand til å hjelpe deg med å finne fradrag du ikke ville ha lagt merke til. Skatt forberedelse programvare er svært populær på 21-tallet, for eksempel skattemyndighetene gjør det visse skatter bli arkivert på nettet. Programvaren kan også redusere matematiske feil og til å forklare kompliserte prosesser.

 Skatt sesongen er en kilde til angst for mange mennesker, men det er ofte den travleste tiden av året for regnskapsførere. Mens noen mennesker er heldige nok til å over-belastet av regjeringen og kan ha vært i stand til å regne med en sjekk i posten, mange er avhengige av lav beskatning av komplekse lover og regjeringen bør betale for sine feil. Til tross for den betydelige dårlig følelse forbundet med innlevering av selvangivelsen, må du huske på at avgifter er det som holder vann i kranene og veier i reparasjon. Oliver Wendell Holmes sa: "Skatter er prisen vi betaler for sivilisert samfunn."

  •  Personer inngi en Form 1040 som en del av sin selvangivelse.
  •  Selvangivelse kan ofte sendes inn elektronisk.
  •  De fleste vanlige arbeidere i USA har en W-2 for å fullføre sin selvangivelse.
  •  En Form 1040 krevde en sertifisert signatur.
  •  En regnskapsfører kan hjelpe folk med selvangivelsen.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha