Hva er en skjerm?

 En cap er et ark med stoff brukes til å begrave en kroppsinnpakning. Avhengig av kulturelle og religiøse forestillinger av den avdøde, kan et likklede stå vanlig eller dekorert med ulike kunstneriske motiver. En spesielt berømte likkledet, Likkledet i Torino, en lengde av stoff som ble angivelig brukt til å forberede BC for begravelse, selv om Shroud of opprinnelse har blitt avhørt flere ganger av medlemmer av det vitenskapelige samfunn.

 Tradisjonelt votter er laget av naturlige fibre som bomull, lin, silke og ull. Disse fibrene ville ha vært de eneste materialene som er tilgjengelige for det meste av menneskets historie, men også raskt bryte ned, til å vende tilbake til jorden, sammen med likene som de dekker. Den kan også brukes typisk for ufarget eller blekede materiale for en skjerm, og en hvilken som helst utsmykning tilsatt til omhylningen er vanligvis enkel og religiøse i naturen; For eksempel kan en liksvøpet være brodert med en crossball for en kristen begravelse.

 For å forberede en kropp for begravelse i et likklede, ville overlevende fra den avdøde kle av ham eller henne, skyll bilen nøye, og deretter vikle den nakne kroppen i likkledet. I noen tilfeller kan kroppen bli salvet med edle oljer, urter eller krydder for begravelse, og i mange kulturer, gjenstander innpakket i foldene av likkledet slik at den avdøde kan bære disse elementene i etterlivet. Det er også vanlig for omhyller å bli sydd lukket, noe som gjør det lettere å respektfullt bevege kroppen.

 Ordet "likkledet" kommer fra det gammelengelske scrud, som betyr "plagg", gjenspeiler ideen om at omhyller hans klær for de døde. Når omhyller ble ofte brukt klær ble dyrt å få tak i og gjøre, og dermed begrave de døde har vært ganske bortkastet i brukbar klær. Ford kan virkelig brukes til å dekke de døde med hensyn til å opprettholde sine klær, og, avhengig av ønskene til den avdøde, smykker som gifteringer kan stå på eller fjernes og sendes videre til avkom.

 Mens en hette begravet bare akseptabelt i mange kulturer, spesielt var under armene, votter kan også brukes til å vikle et organ for casketing eller innhyllet legemet kan bli brent. Omhyller også vært historisk brukt til å pakke likene begravet til sjøs, kan vektes lokket til å trekke kroppen. Sikkert Ford fortsetter å være i bruk i enkelte miljøer i moderne tid, og mange tilhengere av naturlig begravelse liksvøpet støtte fordi det tillater kroppene ned for fort og grasiøst å bryte ned i bakken.

  •  Silke Cocoons. Tradisjonelt stoff laget av naturlige fibre som silke, som brukes for deksler tas av.
  •  Gamle egyptiske mumier var innpakket i lin deksler tas av.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha