Hva er en Skunk Ape?

 Også kjent som "Stink Ape", er Skunk Ape en tobent, apelignende cryptid ligner på en Bigfoot eller Sasquatch. Det sies at bebo sumpene i det sørøstlige USA; Mest spesielt i Florida Everglades. Skunk Ape fikk sitt navn fra den stygg lukt ble rapportert til kringkasting, som har blitt sammenlignet med hydrogensulfid, eller råtne egg. Noen spekulerer i at dette er fordi Skunk Ape velig reir forlatt alligator huler og grotter ofte fylt med råtnende lik og sump gass.

 Rapportene fra Skunk Ape begynte å sirkulere i 1960 og eskalerte i 1970, da noen øyenvitne rapportert lignende historier om en stor, hårete hominid som veier mer enn £ 450 og er seks til syv fot høy til å ha glimt. Det nye årtusenet har vært en økning i rapporterte Skunk Ape observasjoner, inkludert vitner som hevder å ha blitt truffet i hodet med en kjepp gitt av skapningen, glimt snikende langs en veikant clutching stjålet mais, eller så selv gjennom Taket faller en tømmerhytte for dykking å rømme gjennom et vindu.

 Kanskje for å støtte den sterkeste bevis for eksistensen av Skunk Ape er Myakka Bilder som ble anonymt sendt til avdelingen i Sarasota Sheriff kontor i 2000. De to bildene viser en tungvint, apelignende skapning dekket med skinnende, rødlig pels på hans nedre tennene blottet i et snerr. Et brev ledsaget av bilder av en kvinne som hevdet å ha fotografert skapningen i nærheten av henne bakgården der det angivelig tilbake for tre netter på rad og stjal epler i en skjeppe på hennes veranda. Kvinnen mente skapningen å være en rømt orangutang, og selv om politiet ble sendt ut for å undersøke flere ganger, ble skapningen borte da de kom. Kryptozoologi ekspert Loren Coleman analysert bildene, og la merke til at de viser data som gule hoggtenner, pannen linjer, og negler.

 Skeptikere av Skunk Ape eksistens peker på det faktum at ingen av de rapporterte observasjoner av dyret er fra en forstmann som jevnlig patruljerer store naturskog av Florida, og vil være de mest sannsynlige vitner. Skeptikere også oppmerksom på de pengene som genereres av konsolideringen av Skunk Ape legenden, spesielt av folk som står langs veien Skunk Ape suvenir, som også skjer for å kjøre under påståtte øyenvitner til skapningen. Bigfoot Feltet Forskere Organisering også en del av de påståtte øyenvitner, på en Florida Skunk Ape ekspedisjonen startet i 2008, hvorav $ 30 entusiaster betalte $ 300 hver til å drive virksomhet.

  •  Skunk aper lever velig sumper i det sørøstlige USA.
  •  Den såkalte skunk ape ble beskrevet av en kvinne som en rømt orangutang.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha