Hva er en Smart Switch?

 En smart bryteren er en enhet som brukes til å hjelpe folk overvåke hvor mye strøm de personlig bruk, enten som vanligvis brukes. Den gjør dette ved å øke motstanden, slik at lyset til høyere energiforbruk i tider da vanskeligere. Den smarte Bryteren er ansett å være en av de mest innovative energibesparende metoder, spesielt av de som er blitt utviklet i de senere årene.

 Den smarte bryteren tilgang til datautstyr å bruke på en elektrisk konstant, eller nesten konstant, å overvåke. Noen svitsjer kan slås på eller programmert til å operere på bare en viss tid på dagen, når forbruket ville vært historisk høyere. Således, for å bruke disse bryterne en av de enkleste verktøy, fordi de er styrt automatisk.

 Motstanden til et intelligent bryter er via en såkalt bremsepute. Som med bremsene på en bil, friksjonen og trykket virker til å bremse rotasjonen av hjulene, slik at også gjør en bremsepute på en smart bryter. Den skyver mot en plate, da driften av bryteren vanskelig. Mens lysbryter kan fortsatt bli kontrollert, kan mange tenke på det to ganger hvis det er mer motstand.

 Den smarte bryteren, mens egentlig ikke et kontroversielt tiltak har fått en del kritikk. For eksempel kritikere belaste bryteren gjør liten forskjell i innsatsen for å spare strøm, fordi mange mennesker kan ikke engang merke motstanden satt videre. Også har noen konspirasjonsteoretikere postulert dette er bare et skritt bort fra regjeringen diktere til enkeltpersoner når de ikke bruker sine innendørs belysning.

 Det er to måter smart bryteren kan programmeres. Det kan motstå hvis det er et svært høyt nivå av strømforbruket i hjemmet eller det kan gjøre når hele rutenettet opplever høye nivåer av etterspørsel. Noen kan være programmert til å skje som en. Teoretisk kan dette bidra til å forhindre brune outs. Det er ingen garanti for at det å holde noen få lys fra en betydelig forskjell på hjemme elektriske komponenter bruker mye strøm.

 Beslutningen om å ha en smart switch er en virkelig personlig en som en god påminnelse for dem som er opptatt av å spare hans tjener. Mens bryteren vil ikke i seg selv stoppe energi, vil det bidra til å holde slike tanker i forkant. Bryteren, noen ganger referert til som en smart bryter, bør være tilgjengelig på markedet i 2009.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha