Hva er en Spineless Yucca?

 Floppy yucca, er soft-tip yucca eller Yucca elephantipes høyeste rekke yucca plante som ikke har skarpe, sverd-lignende blader av yucca ulike varianter. Det er raskt voksende, kan nå en høyde på over 30 fot, og kan spre seg mer enn 15 fot bred. Den har et enkelt stamme som grov og ganske tykk i utseende, nesten fire fot bred ved forfall. Stammen er toppet med palmelignende blader som kan vokse til mer enn fire fot høy. Bakteriene kan vokse fra stammen slik at det virker et flerstammet tre yucca.

 Stammer fra Mexico, kan pløsete yucca også bli funnet i den sørlige delen av USA, Karibia og andre tørre områder. Den vokser godt ved temperaturer på 25 grader Fahrenheit, som er over 40 grader Fahrenheit. Følgelig er det en av de enkleste å dyrke planter. Faktisk, mange anser det å være selvforsynt og i stand til å vokse med minimal omsorg.

 Hvis holdt små, kan pløsete yucca vokse innendørs i en beholder; Men det kan lett utendørs på et godt anlagt hage, et sentralt reservasjons langs en motorvei, eller som en dekorativ treet rundt en parkeringsplass. Som navnet tilsier, de grønne bladene ikke er skarpe, og hun vekselvis i et spiralmønster. I de varme sommermånedene, vokser slapp yucca en hvit blomst. De blomstrer kan spises og regnes for å være høy i kalium og kalsium. Det er også brukt i salater.

 En brun, kjøttfull frukt som ikke er lenger enn en tomme kan bli funnet på bløt yucca, også. Frukten er en viktig matkilde for dyrelivet, det er ikke merkbar, og det ikke faller til bakken. I alt er det en relativt uviktig del av anlegget, men den eksisterer.

 Disketten yucca ikke mye beskjæring og ikke bryte enkelt. Det gror godt i delvis skygge, men kan også vokse i sin helhet solen. Så lenge jorda godt drenert, treet fornøyd - leire, sand, sur eller basisk rett for all slakk yucca. Dessuten, en høy toleranse for tørke. Selv om skadedyr og sykdommer er ikke en stor bekymring, kan yucca møll boremaskiner og svart snutebillen forårsake problemer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha