Hva er en stansemaskin?

 En punching maskin som brukes til å endre formen på metall spesifikk målgruppe og skjæring. Vanligvis er et stykke metall gått gjennom pressen. Maskinen klemmer metallet og kutt eller danner en forutbestemt form.

 I noen tilfeller kan det stansing maskin skjæres og fjerne metallstykket i en enkelt stasjon. Andre deler kan kreve forskjellige stasjoner for å være fullt dannet eller kuttet. I dette tilfellet prosessen som en progressiv dør, som hver seksjon stasjon det skrider frem ett skritt videre mot fullførelse. En stansemaskin kan være en enkel, liten maskin som er manuelt drevet, eller det kan være svært store, komplekse, og styres av datamaskinen numerisk kontroll. I dette tilfellet er en datamaskin som er programmert til å operere pressen.

 Med både små og store stansemaskiner, er en dyse som brukes for å bidra til å fullføre oppgaven, men formen som anvendes i en stor maskin kan være litt mer komplisert. En die sett består av mannlige slag og kvinnelige dør. Når disse er presset sammen, er det metall, utformet i ett stykke eller skjæres til den ønskede form. Både store og små avisdesign krever en håndverker på die scenografi og for å forberede maskinen for bruk.

 Etablering av punching maskin kan være noe tidkrevende. Det er imidlertid benyttet for høyt produksjonsvolum, med syklustider målt i antall deler laget per sekund. Etter at maskinen er satt, kan en ufaglært operatør lett overvåke fremdriften og videreføring av aktivitetene. Faktisk kan en operatør overvåker ofte flere operasjoner samtidig. Derfor er dette en kostnadseffektiv metode for forming av metall.

 Mulighetene til punching maskin vil bli beskrevet i henhold til sin tonnasje. En ti-tonns trykk er ansett for å være en liten enhet, mens en 60 ton-en er vanlig brukt i metallbearbeidingsindustrien. Bestemmelsen av den mengde som er nødvendig for en bestemt oppgave på hele enkel, ettersom visse materialer krever for å behandle en bestemt mengde.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha