Hva er en stående ordre?

 En stående ordre er en ordre fra en bankkunde regi banken for å betale et visst beløp med jevne mellomrom i en annen bankkonto. Disse utbetalingene er gjort direkte fra banken til banken og ingen menneskelig inngripen er ikke nødvendig, da banken av datamaskiner kan vanligvis settes opp til å behandle betalingen. Den stående ordre er bra før den utløper, eller før kunden avbryter benken.

 Folk kan velge å ha en stående ordre om å bruke vanlige faste utbetalinger på ting som boliglån, billån og gjøre personlige lån. Noen banker tilbyr et reelt insentiv for bruk av faste oppdrag, som for eksempel å redusere renten med en kvart prosent dersom kunden setter en automatisk periodisk betaling. Ved hjelp av dette systemet genererer mindre papirarbeid enn å ha en standard faktura- og betalingsplaner og er også risikoen for at banken vil mislykkes i å redusere kunde på lånet, noe som gjør det lettere for banken og kunden.

 Faste oppdrag kan også brukes til ting som ødeleggelse av en viss sum penger til sparing hver måned for å betale husleie, eller komme med person utbetalinger på et privat lån mellom venner, arbeidsgivere og arbeidstakere, eller andre personer. Folk er ikke nødvendig for årsakene bak diskutere den rekkefølgen når de plasserer, selv om bankene stående ordre om å rapportere som de synes å være bevis for ulovlige aktiviteter, som det ville være hvis en privat overføre store pengesummer var til en annen person og banken mistenkt narkotika var involvert.

 Ved etablering av en permanent orden, kan folk sette opp en rekke begrensninger. Ordren kan mislykkes hvis bankkontoen er overtrukket eller ved uttak av midlene ville krenke kassekredittramme på kontoen. Noen kunder bruker trekking beskyttelse, spør banken for å overføre penger automatisk fra sparing eller annen konto for å dekke dem når de er i rødt, og det kan bli satt til å lansere en stående ordre om det er et problem . Også folk ender opp med å sette opp rekkefølgen på en bestemt dato, for eksempel når varigheten av et lån slutter.

 Faste oppdrag er ikke bra for å dekke varierende regninger som verktøy, fordi regningen hver måned vil endre seg. Det er mulig å automatisk regningen betaling, når mengden av regningen hver måned blir trukket fra på en bestemt dato eller når fakturaen er generert og sendt inn. Folk som bruker stående ordre eller automatisk regningen betale rådes til å sjekke sine uttalelser hver måned på uregelmessigheter, slik at de kan identifiseres og håndteres så snart som mulig.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha