Hva er en Stitch Marker?

 Et sting markør er en liten gjenstand som kan låses i en strikke eller hekle prosjekt kan være knyttet til en maske. Brukes til å markere et bestemt sted i et prosjekt, sette markører kommer i en rekke former og størrelser, fra små metall- eller plastringer til mer forseggjort beaded eller på annen måte dekorert vedlegg. De kan også være laget av husholdningsartikler som binders eller sikkerhetsnåler.

 Vanligvis, billig og blir ofte solgt i pakker, maskemarkører er generelt små runde eller ovale deler av plast eller metall, som er til å låse på plass når den er lukket. Påtrengende, de er en enkelt søm i en strikke eller hekle prosjekt for å markere et sted uten å forstyrre stykket bekreftet. Disse stikk kan merkes for å angi en forandring i et mønster, en feil, eller i begynnelsen av en rund rad. En maskemarkør kan også brukes til å holde en maske når droppet eller savnet, slik at stykket ikke rakne. Noen mønstre kan også gi tips maskemarkører som skal brukes senere for lettere referanse.

 Et sting hooking markør er spesielt nyttig når du arbeider i sirkulære mønstre. Plassering av en maskemarkør på den første masken i en sirkulær rad gjør det enkelt for hobby å se når en rad er fullført, og derfor telle radene. Når en rad er ferdig, beveges markøren til begynnelsen av den nye raden. Foruten sirkulære mønstre knivstikking markører brukes forsettlige endringer i mønstre også markere.

 Selv om mange er enkle, kan håndverkere få vakre, dekorative sting markører. Disse har som regel samme type lås oval eller sirkel hvis enklere versjon, men også pynt hengende fra dem. Generelt, på størrelse med dinglende øredobber, dekorative sting markører er ofte metall, men kan være plast. Fargede perler, baubles formet som dyr eller geometriske mønstre er alle populære elementer for denne maskemarkører. Dekorative stikk markører er som regel dyrere enn den enklere og varianter blir ofte solgt enkeltvis eller i små tall.

 Maskemarkører kan også være laget av husholdningsartikler. Binders, sikkerhetsnåler, eller noe lite som kan kobles ved hjelp av knivstikking kan fungere som en maskemarkør. Håndverkere bør være oppmerksom på bruk av elementer som ikke ordentlig låst, men fordi det er en risiko for dem å skli ut av sporet mens strikking eller hekling prosess. Det er også tilrådelig å unngå bruk av objekter som er sensitive for garn fangsten er bare gresset.

  •  Stitch markører kan brukes til å fremheve bestemte elementer i et strikkeprosjekt.
  •  Sikkerhetsnåler kan fungere som kryss markører.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha