Hva er en østlig White Pine?

 En østlige hvit furu er en stor furu som er innfødt til den østlige delen av Nord-Amerika. Det er en hvit furu eller en nordlig hvit furu samt mange andre navn, som kork furu, gresskar furu og furu, vitenskapelig eller White Pine kalles. Den gjennomsnittlige høyden av dette treet er 50-80 fot og det kan være et gjennomsnitt på 200 år eller så mye som 450 år av livet. Østlige hvit furu kan redusere sine stammer gratis fra grener, mens høyere grenene strekker seg oppover. I USA, vokser den østlige hvit furu fra Nord-Georgia til Minnesota, og i Canada, er treet funnet fra sørøst Manitoba til Newfoundland.

 Maine er klengenavnet The Pine Tree State, og i 1945 gjorde den østlige hvit furu sin offisielle treet. Treet ble også Michigan state tre i 1955. Den kanadiske provinsen Ontario kalt den østlige hvit furu sin offisielle treet i 1984. østlige hvite furutrær er kjent for dyrking av høy og rank og de en gang ble brukt av den britiske Royal Navy til master for seilskuter.

 I dag østlige hvite furutrær er en viktig kilde til bartre trelast for bygging. Treet har en jevn marmorering og tiltalende lys farge. Eastern White Pine er også kjent for å holde maling godt og ikke krympe mye. Ita € ™ sa populært tre for å lage vindusrammer, paneler, skap, listverk, dører, og til og med konkurranser.

 Østlige hvite furutrær er bartrær, noe som betyr at de bærer kjegler. Ordet bartre er latin for "kjegle-peiling." Den østlige hvit furu, som noen furutrær, har både mannlige og kvinnelige kjønnsorganer frukt eller kjegler. Konglene er lange, smale og rødbrun i fargen. Trærne blomstrer i mai og blomster klynger kan være gul, er rosa, lilla eller lys grønn farget med rødt.

 Østlige hvit furu har blå-grønne nåler som vokser i klynger av fem. Trærne gi ly, samt mat for mange dyr i skogen. Den nåler, bark eller frø er ikke bare spist av fugler, men av pattedyr som porcupines, kaniner, ekorn, rådyr og elg.

 Sandy, er fuktig jord best for østlige hvit furu, men de vil vokse i tørr jord. De trenger minst delvis sol og kan vokse godt på skrånende land. Den hvite gransnutebillen eller Pissodes Strobl, er treet de mest skadelige skadedyr. Andre skadedyr som ligger på den østlige hvit furu er barkbiller og sawfly larver. Østlige hvite furutrær er ment å være svært følsom for luftforurensning og sies å vokse dårlig i forurensede områder.

  •  I Canada, den østlige hvit furu funnet fra sørøst Manitoba til Newfoundland.
  •  Østlige hvite furutrær har nåler, frø og bark blir spist av mange dyr, inkludert elg.
  •  Østlige hvite furutrær produsere kjegler.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha