Hva er en Travel Voltage Converter?

 En tur spenningsomformer er en enhet som elektrisitet endringer fra en form til en annen, så å lade opp et reise eller makt elektroniske enheter uten å skade dem. Det finnes to typer spenningsomformere turen. En region-omformer er konstruert for bruk i et bestemt område, og automatisk deteksjon omformer kan brukes hvor som helst. En tur spenningsomformer blir noen ganger brukt i kombinasjon med en adapter som gjør det mulig for dem å være koblet til ulike typer uttak.

 Ulike land bruker forskjellige typer av elektrisk strøm. En elektronisk enhet for bruk i USA kunne kortslutning når koblet til en stikkontakt i Europa eller Asia. Dette er fordi de fleste av den vestlige halvkule bruker et kraftsystem som 110-120 volt og 60 Hertz, eller 60 sykluser per sekund avkastning. Den største delen av Europa og Asia bruker 220-240 volt system som gir 50 Hz per sekund. Forskjellen i sykluser per sekund har liten effekt enn å gjøre klokker kjøres på feil hastighet, men for mye volt kan føre til fullstendig svikt i en elektronisk innretning.

 Spenning er den potensielle energien som bevirker at elektroner strømmer i en krets. Hvis en enhet er utstyrt med for mye stress kan overbelaste. En tur spenningsomformer omfatter en bryter som kobler inn og ut, for å redusere den innkommende spenning til en brukbar mengde. En regionspesifikk reise spenningsomformer er utformet for å konvertere en bestemt spenning verdi i andre spesifikke spenningsverdi. For eksempel, en region-omformer for bruk med amerikanske fly i England på de samme enhetene i Asia.

 Når du bruker et område konverter, må en reisende har en omformer for ethvert sted hvor han eller hun har til hensikt å besøke, som kan være kostbart og ta kjøp i god plass. Dersom den reisende ønsker å bruke en enveis spenningsomformer når du reiser til forskjellige områder, må han eller hun en omformer automatisk gjenkjenning. Denne type omformer måler spenningssettes ut av beholderen automatisk, og at strekket i den type som er nødvendig for å drive en bestemt enhet.

 Vekselspenning er ikke det eneste problemet for reisende som ønsker å lade sine elektroniske enheter. Størrelsen og formen på uttak kan også være forskjellig i forskjellige land. Derfor kommer en automatisk gjenkjenning for spenningsomformer som regel med en rekke adaptere som gjør at det å være koblet til forskjellige stikkontakter. Et område-omformer, men er utformet for å utsette flaskene i området den er utformet til å passe.

  •  De fleste land i Asia bruke en 220-240 volt system.
  •  Utenlandske bundne reisende som tar med bærbare datamaskiner og andre elektroniske enheter må pakke en transformator.
  •  Det meste av Europa bruker en 220 volt / 50 hertz kraftsystemet.
  •  Europeiske plugger har runde pinner og kjøre på det dobbelte av spenning, som i USA
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha