Hva er en triband Radio?

 En tri-band radio er en form for skinke radio. Det må ikke forveksles med triband-teknologi, som er vanlig på mobiltelefoner og GPS-utstyr. Betegnelsen tri-band brukes med hensyn til de tre forskjellige bånd i hvilket eldre skinke radiofunksjonen.

 Skinke radioer mulig for enkeltpersoner å kringkaste over luften ved hjelp av valgbare frekvensbånd. Disse dekkene er HF, UHF og VHF frekvenser. De tre frekvenser er i hovedsak de som brukes i skinke radiosendinger og i mottaker overføringer til og fra andre skinke radiobrukere.

 Hver av de frekvenser som skal være et radiokringkastingssignalet som er mottatt; ellers, dersom en bruker benytter HF, han kan ikke høre VHF sendinger. Med tri-band-teknologi, radioer er i stand til å motta alle tre av bandorigi både sending og sendinger. Dessuten, med den radio tennes, TRIBAND TRIBAND antenne som anvendes som den primære anordning for mottak og sending av amatørradio brukeren. Uten triband-antenne og en radio kan motta signaler fra de tre frekvenser, brukeren har begrenset mulighetene receiverâ € ™ s både sender og mottar signaler.

 Triband radioer har gjennomgått betydelige endringer siden starten av de første radioene. Materialene og utstyr som trengs har smalere. Håndholdte enheter er også tilgjengelig for å motta triband frekvenser. Videre, hvis det brukes av sendeparts utstyr av god kvalitet er, noen på den andre siden av verden kan enkelt lytte til sendingene til brukeren.

 En stor fordel med TRIBAND er at radiosignaler fra radio TRIBAND kan inkluderes i et format som er kompatibelt med radio for å motta en enkelt radiosignal. Med andre ord, hvis noen en HF-radio, et signal om at han hører en triband radio. Signalet sendes fra TRIBAND i det format som passer for den aktuelle mottaker. Således allsidigheten triband radiosignaler tar vare på alle satt opp med en god skinke radiosystem til både å motta og sende i det minste en form for frekvensbåndbredde.

 Uansett hva innstillingen til brukeren, men brukeren må først søke om konsesjon fra Federal Communications Commission å lovlig kringkaste sendefrekvenser fra enhver form for Airwave. FCC har kostnadene for lisensen. Hver bruker får en radiostasjon navngi sin identifisere avgis mot stasjonen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha