Hva er en Troubled Security?

 Distressed verdipapirer er investeringsmuligheter i forhold til en enhet som enten går gjennom en vanskelig tid økonomisk, eller er ventet snart fra en periode av ikke-lønnsomme. Både myndigheter og bedrifter til å finne sine effekter trist av ugunstige forhold. Som en generell regel, investorer har en tendens til å vurdere situasjonen nøye før du velger å kjøpe en distressed sikkerhet.

 Det er forskjellige sett med forhold som tilsier at en sikkerhetsoppdatering er for tiden under tvang og en klok investering alternativet ikke kan. Selskaper som i dag er misligholdt en rekke økonomiske forpliktelser vil raskt finne sine aksje tilbud er ikke så sterke som de var før. I tilfelle at selskapet ønsker å konkurs som en måte å jevne ut de nåværende økonomiske problemer, er det en god sjanse for at investorer kjøpe aksjer i det minste på kort sikt. Selv om det er bevis for at et selskap er i ferd med å gå inn i en periode av insolvens, kan investorene være tilbakeholdne med å kjøpe noen aksjer i et distressed sikkerhet.

 En viktig faktor som ofte tiltrekker seg nye investorer til å ta en distressed sikkerhet er hva innsats for selskapet å bli lønnsomt igjen. Hvis forretningsplanen indikerer at det er en reell mulighet for at virksomhetens problemer som førte til svekkelse av aksjene kan korrigere, investorer mer åpne for kjøp av aksjer og en forsiktig holdning som planen utfolder seg. I USA er det ikke uvanlig for investeringer for å danne partnerskap, der det er mulig å samle ressurser til å kjøpe den for tiden deprimert sikkerhet forsyning. Private equity-firmaer, meglerhus, investeringsfond og noen ganger til å ta sjansen på en urolig sikkerhet som er ventet å rebound på et senere tidspunkt.

 Mens kjøpe aksjer av en fortvilet sikkerhet er en av de mer risikable investeringer mulig, er det også ofte har et stort potensial til å gi en høy avkastning. For investorer som har råd til å holde på aksjene, mens selskapet går gjennom en omorganisering og utvinning perioden, er det stor sjanse for at tapene vil bli raskt kompensert av overskuddet dersom aksjene høyere begynne å plassere på ulike markeder. Imidlertid bør det sikres at spørsmålet om utvinning innsats strategier for å grundig undersøke det. Dersom investor er ikke overbevist om at det er en rimelig mulighet for at selskapet skal bli lønnsomt igjen, videresending distressed sikkerhet er mest trolig den klokeste trekket.

  •  Distressed verdipapirer er investeringsmuligheter i forhold til en enhet som enten går gjennom en vanskelig tid økonomisk.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha