Hva er en Twitter plugin?

 Når folk snakker om Twitter-plugins, de vanligvis refererer til verktøy som integrerer en blogg og en bestemt Twitter-konto. Twitter plugins kan variere når det kommer til funksjoner. Noen av de grunnleggende funksjonene som en Twitter plugin kan gi inkludere cross-oppslaget blogginnlegg og tweets, identifisere leserne som bruker Twitter og samles analytics.

 En Twitter plugin kan opprette tweeting et blogginnlegg enkelt for lesere som ønsker å dele blogginnlegg med etterfølgere. Med plugins som dette, kan web-adresser forkortes automatisk reposts og kan være ett klikk unna. En Twitter plugin kan også gjøre det slik at alle Twitter-meldinger henviser til en blogg kan være direkte vises på bloggen og på Twitter.

 Noen plugins hjelpe bloggen eiere ved å ha nye blogginnlegg på Twitter hjemmeside når en blogg er oppdatert. Lenker kan veilede Twitter-oppdateringer så etterfølgere lett kan finne veien tilbake til den opprinnelige blogginnlegget. Alternativt en blogg eier av en plugin som automatisk oppretter en ny bloggpost når hans eller hennes respektive Twitter-konto vil installere oppdatert.

 Plugins kan installeres for å vise leserne at blogginnlegg er tweetet om nylig, og hvilke innlegg som blir tweetet om det meste. I tillegg til å tilby noen plugins reaksjon fra en leser på både blogg og en Twitter-konto for å kryss-post. De selv at andre blogglesere vet hvilke brukere som har twitret om en blogginnlegg. Plugins kan offentlig liste blogglesere og kommentatorer på presentasjon av sine profilbilder i reaksjons seksjoner og sidefelt.

 I tillegg til å bidra til en Twitter-plugin blogglesere tweet direkte fra en blogg. Leserne trenger bare å skrive inn sitt innlegg i feltet, designet for å oppdatere Twitter-statuser. Et oppdrag til oppdateringen vil resultere i deres Twitter statuser å vise elementet. Likeledes visse Twitter Plugins kan installeres for å koble Twitter-kontoer til bloggkommentarer. Lenker til personlige Twitter-kontoer kan bli funnet ved siden av navnet på en kommentator og hans eller hennes personlige reaksjon.

 En Twitter plugin kan også tilby analysefunksjoner. Noen plugins kan være en blogg eier som hans Twitter tilhengere eller har besøkt bloggen hennes hvordan hun likte å fortelle nettsiden og hva deres oppførsel mot stolpen. Plugins som disse kan bidra til en blogg eier er bedre reklame eller hennes blogg veldig Twitter og andre sosiale medier nettverk. De kan også bidra til å bygge relasjoner mellom Twitter-brukere og blogg eiere.

  •  En Twitter plugin kan opprette tweeting et blogginnlegg enkelt for lesere som ønsker å dele blogginnlegg med etterfølgere.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha