Hva er en ubestridt skilsmisse?

 En omstridt skilsmisse oppstår når minst en skilsmisse mann ikke enig med de nødvendige vilkårene for skilsmisse dokumenter. Omstridte skilsmisser kan skje når en uenighet oppstår i løpet av varetekt, ekteskapelig eller barnebidrag, fordeling av eiendeler og gjeld, og mange andre områder. En ubestridt skilsmisse vil ofte kreve en lang juridisk prosess, og kan stole på avgjørelser familie rådgivere eller profesjonelle meklere å utarbeide en akseptabel ordning.

 Skilsmisse kan være en utrolig vanskelig prosess for mange mennesker; I tillegg til emosjonelle spenninger og stress, prøver å finne ut fisjonen forslaget vanskelig eller umulig å oppnå mellom ektefeller. En omstridt skilsmisse skjer etter en ektefelle har søkt om skilsmisse lovlig og den andre er de første fikk skilsmissepapirene. Hvis, når det gjelder mottakerektefellen ikke er enig, kan han eller hun ride saken for en høring til begrunnelse.

 En foreløpig sete kan være første skritt i en løsning av en omstridt skilsmisse. Under dette møtet, kan dommeren eller mekler fra visse midlertidige oppdrag settes med hensyn til fordeling av barnefordeling, underholdsbidrag, og eiendommen som er juridisk bindende under skilsmisse prosessen, men kan endres av dommeren under den endelige regningen. Denne høringen vil støtte kortsiktige løsninger, varetekt, og de eiendeler som tillater par og eventuelle barn juridisk skille og overleve under potensielt langvarig separasjonsprosessen.

 Etter den første høringen, advokater for hver part samle bevis og data til en endelig forespørsel til fastlinjedivisjonen. Nødvendig dokumentasjon omfatter kreditt historie, bankkonto og resultatregnskap og papirer for å avgjøre eierskap. Dersom barn er involvert og barnefordeling er et problem i en omstridt skilsmisse, advokater, tilleggsopplysninger knyttet til omsorg og psykologiske tilstand av barna trenger. Vitnelister kan være forberedt for bruk i den endelige høringen.

 Etter perioden med oppdagelsen, har hoffmann en endelig høring der alle bevisene blir hørt, så gjør en endelig avgjørelse. Prisen kan gis direkte, eller offiseren kan ta litt tid til å vurdere alle bevis og dokumenter før du tar beslutninger. Etter dommen blir skilsmisse offisielt arkivert. Det kan ta et par ekstra måneder å behandle papirene.

 Ifølge mange eksperter, bør en omstridt skilsmisse unngås når det er mulig. Det kan forlenge tiden før den juridiske separasjon i måneder eller år, og ofte resulterer i en høy saksomkostninger. En lang skilsmisse prosessen kan forlenge den følelsesmessige belastningen på alle involverte, inkludert alle avhengige barn. Om nødvendig må holde begge parter i en omstridt skilsmisse advokat så snart som mulig for å sikre en jevnere prosess. Etter advokater ansatt noen eksperter anbefaler å unngå så mye kontakt med den andre ektefellen som kan styres, slik argumentere rådgivere og rettsmyndighetene og ta avgjørelser i stedet.

  •  En ubestridt skilsmisse er ofte nødvendig dokumentasjon, for eksempel en kreditt historie.
  •  Etter perioden med oppdagelsen, har hoffmann en endelig høring og gjør en endelig avgjørelse.
  •  I en omstridt skilsmisse, ett parti protesterte mot foreslåtte bestemmelsene og saken er løst ved en domstol.
  •  Omstridte skilsmisser oppstå på grunn av problemer med barnebidrag, forvaring, eller deling av eiendeler.
  •  En domstol kan bestemme at et par vergemål, skatt eller andre problemer som må løses før den avslutter ride skilsmisseforhandlingene.
  •  Forvaring av barn kan føre til en omstridt skilsmisse.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha