Hva er en ulykke bok?

 En ulykke bok er en slags loggen der ulykker er registrert. Vanligvis holder arbeidsplasser ulykken boken som arbeidsgivere eller ledelse personell opplevd ulykker kan registrere sine ansatte. Enhver ulykke rapport kartoteket inneholder visse opplysninger om ulykken, skadelidte, ledelse, og den personen eller institusjonen som førstehjelp eller medisinsk behandling tilgjengelig. Vanligvis kan man velge mellom papir og elektroniske versjoner av bøker ulykke. En ulykke bok på arbeidsplassen må ikke forveksles med de typer bøker ulykker selges av tradisjonelle bokutgivere.

 Tradisjonelt en ulykke boken var en som var en ekte papir-og-bindende type bok. De er fortsatt tilgjengelig, men i disse dager, ulykkes bøker er tilgjengelig i elektronisk form, også. Noen er online basert, slik at autoriserte parter å få tilgang til dem fra hvilken som helst internett-aktivert datamaskin. Andre er tilgjengelig i et dataprogram format, noe som betyr at de må være installert på en datamaskin, og de autoriserte parter de kan bare få tilgang til den datamaskinen. Noen ganger er disse størrelsene bare gjør det mulig, programvaren på en slik måte at et nettverk av datamaskiner, i stedet for bare en, tilgang til de ulykkes bøker.

 Generelt inneholder hver ulykke log sider for detaljer om en ulykke, hendelse eller skade må registreres. Uansett papir eller elektronisk format, i disse dager de fleste bøker ulykker gi mal skjemaer med mellomrom for å spille inn spesifikke detaljer. Typisk slike detaljer inkluderer klokkeslett, dato og sted for ulykken eller hendelsen, samt fått de skadene og medisinsk behandling av skadelidte. Detaljene i noen ekstra eller pågående behandling mottatt fra companyâ € ™ s eiendom kan bli inkludert, også. Vanligvis signaturen til personen i ulykken, ansvarlig person, og alle som opplevde kreves utført førstehjelp.

 Selv om en ulykke rapport bok er oftest funnet i miljøet, andre steder har behov for, og bruke, ulykkes bøker. For eksempel kan noen form for dagen eller natten leiren, slik som de for barn og idrettsutøvere, må ha en ulykke rapport bok. Andre typer innlegg ulykke bok bør inneholde ulykker og skader ved beskyttere, snarere enn ansatte. Slike steder kan inkludere samfunnet rekreasjon sentre, treningsstudioer og andre treningsfasiliteter, ulike turistattraksjoner og faste og omreisende fornøyelsesparker, messer og festivaler.

 Ita € ™ s viktig en ulykke bok med de typer ulykker bøker solgt gjennom tradisjonelle utgivere ikke forvirre. Den slags bøker gir leserne med generell og spesifikk informasjon om visse typer ulykker. Noen ganger, disse bøkene er spesifikke for visse typer jobber. Andre ganger, bøkene gi informasjon om andre typer personskade tilfeller. De kan også inneholde juridisk informasjon som er spesifikk for enkelte regioner.

  •  Arbeidsplasser har en tendens til å ta opp eventuelle skader eller ulykker som involverer sine ansatte.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha