Hva er en urban park?

 En urban park er også kjent som den grønne plass fordi det tilbyr en rekke trær, gress eller planter i et område som ellers består av betong og rydder. Urbane parkene er åpne for publikum. Bestemmelsene i disse åpne grønne områder gir varierer avhengig av hver park.

 Større urbane parkene kan tilby mange rekreasjonsmuligheter, som for eksempel fotball eller baseball felt, tennisbaner og båt ramper har. Selv den minste parken har vanligvis noen turstier samt benker eller benker. Hovedideen bak å ha offentlige parker i byer er å tilby en avslappende uterom samt områder for turgåing eller andre fysiske treningsaktiviteter. Mindre urbane parkene kan være lokalisert i sentrum av boliger hytter eller i nærheten kontorbygg. En nabolaget park kan ha et lekeområde for barn, som inkluderer klatrestativer og husker.

 Noen urbane parkene er ganske stor og omfatter skog og andre naturlige miljøer. Denne store offentlige parker kalles ofte byparker. De er vanligvis en kort kjøretur fra et urbant område. Byens parker finnes over hele verden. For eksempel, Jardine Park i Richibucto, New Brunswick, Canada, har vannet med camping fasiliteter som dusj, toalett, vaskerom, brensel og peis, samt et basseng.

 Mandag Foss og Municipal Park, ca 15 minutter fra Ciudad del Este i Paraguay, Sør-Amerika, inneholder naturlig fossefall og et vernet skog. Stier, gangveier og balkonger for visning fossen er noen av kjennetegnene på Park mandag. Piknik og camping er tilgjengelig her, sammen med vannfontener, toaletter, en kafé og en gavebutikk.

 Central Park i New York City er en av de mest populære urbane parkene i verden. Anslagsvis 25 millioner mennesker besøker den amerikanske urbane parken hvert år. Central Park er utstyrt med kunstige dammer og innsjøer, samt naturskoger. Eiendommen omfatter også en dyrehage, skøytebaner, svømmebasseng og et utendørs teater.

 Neighborhood Parks ble først populært i USA på 1900-tallet ikke til grøntområder, men heller som en måte å skape en amerikansk opplevelse å absorbere innvandrere. Disse tidlig byens parker omtalt baseball, svømming og treningsaktiviteter. Med den økende veksten av byer og bygninger, ble nabolaget parker finansiert av regjeringen deretter lagt mer hensyn til miljøet. Nabolag med velholdte familieparkene laget eiendomsmegling mer attraktivt for boligkjøpere, samt å ha spilt på skoler og butikker i nærheten.

  •  Mange urbane parkene har felt for å spille fotball og andre idretter.
  •  Selv den minste parken har vanligvis noen benker for folk å sitte og slappe av.
  •  Den grønne plass i en urban park er et ideelt sted for en familie picnic.
  •  Byparker vanligvis gi turstier og andre rekreasjonsmuligheter.
  •  En urban park har ofte benker.
  •  Noen byens parker har fasiliteter som toaletter.
(0)
(1)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha