Hva er en utgivelse agent?

 A er en kjemisk slippmiddel, vanligvis en væske som brukes for å lette enkel fjerning av dannet eller støpte deler fra formene. Disse kjemikaliene er påført kontaktflatene på støpeformen for støping eller forming, og forhindrer for stor adhesjon mellom den og det endelige produktet. Det oppnås ved å danne en andre overflate av et sperresjikt mellom formoverflaten og den del, som senere fjernes fra det ferdige produkt. Disse midler er vanligvis basert på silikonoljer eller såper overflateaktive stoffer med forskjellige spesielle ernæringsmessige kvalitet formuleringer som benyttes i næringsmiddelindustrien. Slippmidler er mye brukt i en rekke applikasjoner, som inkluderer betongstøping, plaststøping, håndlaminering, og papirfremstilling.

 Fjerning av støpt eller støpte deler fra sine muggsopp kan høres ut som en ganske enkel prosess, men det kan til tider presentere noen ganske klissete problemer. Dette gjelder særlig for komplekse deler som ofte krever betydelige mengder av problemer med å løsne fra formen. Anvendelsen av et slippmiddel reduserer mengden av tid og krefter på denne oppgaven, ved ganske enkelt å tilveiebringe en andre indre overflate av formen og produktet. I noen tilfeller vil dette andre hud eller folie smøre kontaktflaten mellom form og produkt, og andre gir en fysisk film eller et ark, hvilket gjør noen adhesjon i det hele tatt. Andre typer av slippmidlet reagerer kjemisk med produktet, slik at adhesjonen blir forhindret.

 Slippmidler kan brukes flytende løsninger med en sprøytepistol eller pensel, voks forbindelser påført med en klut eller praktiske spraytyper. De aktive komponenter i lav viskositet væskeutløsningsinnretningen er vanligvis opphengt i forskjellige oppløsningsmidler, hvorav noen kan utgjøre helse og miljø. Dette bør tas i betraktning når du arbeider med eller avhending av disse produktene. Videre, som bør vurderes med alle løsemidler, opprettholde tilstrekkelig ventilasjon og brannsikring.

 Selv slippe midler, slik at fjerning av presstøpte støpte deler og lett, for å hindre at de ofte har en betydelig effekt på strukturen av overflaten av det endelige produktet, og kan være inkludert bruk av post-produksjon utførelser, slik som fargestoffer og maling. Riktig valg av slippmiddel er derfor ganske viktig som et frafall skal holdes på et minimum. Dette valget er ganske lett å gjøre gitt omfattende utvalg av agenter tilgjengelig. Det faktum at produktet er ofte gjenstand for betydelig frigjøring forurensning middel bør også betraktes hvor følsomme komponenter er konstruert for den farmasøytiske og næringsmiddelindustrien.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha