Hva er en utsatt premie?

 Forsikring beskytte mennesker og bedrifter fra risiko og tap. Noen eksempler er forsikring for biler, helse, eiendom, og selv livet. Premien er kostnaden for forbrukeren eller næringsdrivende betaler et forsikringsselskap for en bestemt mengde dekning. Noen forsikringsselskaper tilbyr forsikringer med en premie utsatt. Under en utsatt premie politikk, er kjøperen i stand til å betale premien i avdrag over tid, i stedet for å betale hele kostnaden i en klump solen.

 Hver forsikringsselskapet beregner premie for forsikrede basert på risikonivået. For eksempel, en driver med tallrike trafikk gir mer risiko enn en veldig trygg sjåfør, og dermed vil vanligvis betale en høyere premie. Den nøyaktige prosessen med å bestemme disse bidragene er overlatt til estimat fagfolk som er spesialister i matematikk knyttet til forsikringsrisiko.

 Utbetaling etter en standard lump sum forsikringsavtale som kjøper full premie foran. Dersom forsikringsselskapet tilbyr en utsatt premie, kan kjøperen ha nytte av forsikringen ta nå, men betale premien i avdrag. Disse periodene er beregnet ved å dele den totale mengden av premien med det totale antall betalinger. Utsatt premie kan betales på en halvårlig, kvartalsvis eller månedlig basis, avhengig av politikken av selskapet og kredittverdigheten til kunden. Generelt, forsikringsselskaper bidra til å legge en avgift for hver betalingsutsettelse for å dekke administrative kostnader forbundet med behandlingen av disse utbetalingene.

 Både kjøpere og selgere dra nytte av en utsatt bonusordning. Kjøper er i stand til å gjøre sine betalinger spredt over tid, i stedet for å bruke en stor sum penger på en gang. Han liker også dekning og beskyttelse umiddelbart, heller enn å vente til den har blitt spart hele beløpet av premien. Utsatt premium politikk kan også bidra til å selge flere forsikringer fordi kundene er bedre rustet til å betale disse avdrag i stedet for et engangsbeløp. Dette bidrar til å spre risikoen over et større antall personer som kan redusere kostnadene for alle involverte.

 Utsatt premium forsikring kan ha viktige skatt og forsikring implikasjoner. Mens de lover og koder variere etter plassering, mange skatteregler krever et selskap til en utsatt premieinntekter bare når det er dekning for at vi har spesifikke datoer. For eksempel, et selskap som har en kunde de månedlige kostnadene av en årlig politikk må erkjenne bare en tolvtedel av deres totale premie hver måned regnskap. Selskapet registrerer ikke den fulle kostnaden av premien som inntekt til slutten av året.

  •  Utsatt premium forsikring kan ha viktige skatt og forsikring implikasjoner.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha