Hva er en utvidelse Roller?

 Broer kan utvide eller kontrakt som følge av ulike faktorer, som for eksempel trafikkmengden, materialene som brukes i konstruksjonen, og temperaturen. For eksempel, når temperaturen er varm, strekker en bro i lengde, og når været er kjøligere kontrakter. En utvidelse valsen går litt stiv bygget bro utvide og trekke seg sammen i lengde trygt.

 En utvidelse Valsen er en mekanisme som er bygd inn i ordningen med en bridgeâ € ™ s truss. Fagverket er den trekantede konstruksjonen av broen, med alle de deler som er koblet til hverandre ved hjelp av noder av noder. Utvidelsen rullen består av ledd bygget med bjelker som beveger seg som broen utvides. Ekspansjons valser i broer av 80 fot eller mer, sikkerheten til brua til enhver tid. Mens utvidelse og sammentrekning av hver del av broen kan være svært liten, som broer er lengre, dette kan bli et ganske stort problem.

 Når temperaturen stiger, kan de materialer som er brukt for å bygge bro forlenge eller øke i lengde. Når temperaturen stiger, jo mer øker i materialet. Utvidelsen kan rulle den delene slik at den ekstra lengden ikke fører til nikke til broen og bryte med flytte. Hvis temperaturen er kaldere, vil brua byggekontrakt eller krympe i størrelse. I dette tilfellet, kan ekspansjonsrullene bevege broen seksjoner slik at de i inngrep med hverandre, og ingen brudd forekommer i broen.

 Andre faktorer kan føre til utvidelse og sammentrekning av en bro. Ekspansjon og sammentrekning kan være forårsaket av herding av betong, jord flytting av tunge laster, og broen over en lang tidsperiode. En utvidelse er en berg typen peiling for å være ellers skadelige faktorer som ikke er skadelig for brua gjør sin.

 Broer må inspiseres og kontrolleres regelmessig, akkurat som resten av transport og motorvei infrastruktur. En ekspansjonsrullen kan være korrodert, og bli ineffektiv som et resultat av avisingssalt, støv og aldring. Korrosjon er den vanligste skaden som påvirker holdbarheten og levetiden på broen. For eksempel i 2007, Interstate 35 West Bridge i Minneapolis, Minnesota, kollapset som følge av frosne, korroderte, 40-årige forlengelses roller som ikke ble fungerer som den skal. Den manglende evne til å utvide skyldtes en skadet forlengelse roller, og førte til oppdemmet spenning i bridge og kink og sammenbruddet av en integrert horisontale linjen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha