Hva er en væpnet Beam?

 En armert bjelke er typisk en betongbjelke som er forsterket med stål og støtter store vektbelastning på en vertikal skala. Disse blir ofte brukt i store bygninger, som høy støtte. De gir stabilitet i en struktur og brukes i felt, for eksempel gulv og tak, for å tåle store mengder av stress.

 Disse strålene blir ofte brukt til å legge til ekstra støtte for bygninger som ligger i et jordskjelv regionen. De bærer vekten de bærer til de nærliggende søyler, som også fungerer for å støtte og styrke byggingen. For eksempel, mange strukturer i hele Kina bygget ved hjelp av forsterkede bjelker på grunn av hyppige jordskjelv, den countryâ € ™ s.

 En armert bjelke opplever en viss utbytte når trykk påføres. Disse bjelkene er vanligvis delt inn i to soner, en trykksone og en trekksone. Stålarmering i de to trykksoner for å sikre at betongen av lysstrålen ikke smuldre hen under påførte vektbelastning. Som stål er sterkere enn betong, de to stoffene virker sammen for å bære tunge laster.

 En slik bjelke kan styrkes enkel eller dobbel. Disse betegnelsene refererer til typer press som kan brukes til bjelkene. En armert bjelke som har stål opplagret i trekningen sonen er kjent for å bli amplifisert separat. En bjelke med støtter stjele i både trykk- og strekksoner er vanligvis referert til som dobbel-forsterket. Dobbelt forsterkede bunter vanligvis lettere å konstruere og gjøre strålen er tynnere enn den separat forsterkede forbli i naturen. Når vekten utøves på bjelken, vil håndtaket være på å tilveiebringe, uten behov for en stor bunt, mens betong sikre at stålet ikke slår snapper under trykk.

 Bjelkene kan være forsterket diagonalt og i en perpendikulær måte. Dette bidrar til å hindre at et overskudd av konstruksjonen av leddene og gir en mer strømlinjeformet utseende i arkitekturen av bygningen. Dette diagonale forsterkninger er så trygge som tilbyr støtte under et jordskjelv.

 Kommersielle bygninger vanligvis inneholder en stor mengde av armerte bjelker. De er vanligvis bekreftet ved å bygge inspektører for gjennomføring av konstruksjonen og bruken av strukturen. De fleste land har regler for kommersiell konstruksjon som gjelder for monteringen og støtte evnene til forsterkede barer satt. Hvis en bar er ikke riktig forsterket eller ikke forsterket i det hele tatt kan ikke bære vekten av vertikale flere historier i en bygning, og har en høy risiko for kollaps når trykket er satt på.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha