Hva er en variabel hastighet dreiebenk?

 En dreiebenk, de som brukes til å lage deler til andre maskiner, regnes som den eldste verktøymaskiner. Denne evnen til å reprodusere pålitelig maskin var en av de teknologiene av den industrielle revolusjon. En av nøklene til reproduserbarhet er å kontrollere hastigheten på dreiebenk. Kort sagt, må alle dreiebenken har et middel for å variere hastigheten. En variabel hastighets dreiebenk refererer til de maskiner, som har et moderne og nøyaktig måte å kontrollere spindelhastigheten.

 En spindel er enheten som holder arbeidsstykket. Det er aksen hvor stykket roterer. Spindel hastighet er viktig, fordi det påvirker dreiemoment eller makt på skjære handling. Lav hastighet er gjelder generelt mer dreiemoment. Antallet omdreininger per minutt er et mål på hastigheten av hodet.

 Skjærhastighet er relatert til spindelen rpm, men er også en faktor av diameteren av arbeidsstykket. Et stykke større diameter vil ha en høyere skjærehastighet, for eksempel lengre kutte banen er reist i en omdreining av stykket. Hardheten av materialet er også en faktor. Hardere materialer krever mer cutting kraft og dermed lavere hastigheter. På grunn av nødvendigheten av et meget bredt spekter av hastigheter, en variabel hastighet dreiebenk er for en bestemt type materiale, såsom tre eller metall.

 Dreiebenk drevet av foten som en potterâ € ™ s hjul, fartskontroll av frekvensen og styrken av fotpumpe. Liten hobby dreiebenk kan bruke en enkel tre-trinns motor og hastigheter kan være begrenset til noen begrensede nivåer. En tidligere industriell variabel hastighet dreiebenk bruker en serie med belter og trinser, inkludert koniske trinser å variere spindel hastighet.

 I variabel hastighet direkte drivmotorer skal oppnås ved bruk av tannhjul eller trinser. Denne typen av en med variabel hastighet dreiebenk vil typisk hastigheter som er multipler av hverandre, for eksempel åtte, 12, 16 og 24 ganger grunn rpm. Ved å endre trinser, flere farts alternativer tilgjengelig. Gears og trinse kan stilles manuelt, eller oftere, etter ringer og spaker som ligner på mekanismen av en 10-trinns eller 21-speed sykkel girskift.

 En uendelig rekke hastigheter er tilgjengelige ved bruk av AC-motorer med trinnløs girkasse eller nyere elektroniske kontroller. Den elektroniske hastighetskontroll er ofte kombinert med en motor med variabel hastighet for å øke rekkevidden. En variabel hastighets dreiebenk hvor elektronikken er ofte integrert med evnen til å opprettholde konstant skjærehastighet, diameteren på linjestykket, eller hvis det blir kuttet langs dens lengde.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha