Hva er en vise Editor?

 En assisterende redaktør er en arbeider profesjonelt som kan arbeide på trykk, Internett eller video media. Han eller hun hjelper vanligvis sjefredaktør, også kalt sjefsredaktør, i utarbeidelsen av filmer, blader, bøker, aviser eller nettsteder for publisering. Assisterende redaktør vanligvis har omfattende opplæring i sitt felt, og er generelt ansett som mid-nivå ansatte.

 Film Redaktører ta råstoff for en film eller TV-show og klippe det sammen til å legge til lyd, visuelle effekter og musikk på et kutt på en film. Mens en gang omhyggelig gjort for hånd, er filmredigering nå gjort nesten utelukkende gjennom svært raske datamaskiner. En assisterende redaktør, også en assisterende redaktør kan kutte deler av filmen under tilsyn av filmen redaktør. I tillegg trenger de en redaktør på noen måte, slik som å opprettholde kontakter med hjelpe post-produksjonshus eller hjelpe vedlikeholde databaser. Mange varamedlemmer redaktører har deltatt på film skole eller jobbet som redaktører for studenter og lavbudsjetts filmer.

 Blader og aviser bruker ofte vara redaktører til å redigere spesifikke deler av en publikasjon og holdes under oppsyn av en redaktør. De fleste utskrifts redaktører kommer fra en journalistisk eller skriftlig bakgrunn og erfaring i området redigerer. Han kan eller ikke kan være ansvarlig for korrekturlesing historier, funksjoner og kolonner; Noen publikasjoner har kopierings redaktører som dekker en plikt for rettskrivning og grammatikk sjekker. En assisterende redaktør skal kunne dyktig kondensere og finesse artikler som trenger finpuss, samt kommer godt overens med forfattere og journalister under hans eller hennes posisjon.

 I den digitale verden, en nestleder redaktør fungerer mye på samme måte som print editor. De vil dekke spesifikke områder og få den grove utkast av alle artiklene i sitt felt som er ment for publisering. Redigere et stort område av Internett er fakta-sjekking, som Internett-kilder kan være notorisk upålitelige. Samvittighets redaktører bør sørge for at journalistiske standarder overholdes ved å sjekke bakgrunn av fakta eller påstander i en artikkel.

 Jobber for en assisterende redaktør på hvert område kan oppnås svært vanskelig, særlig hvis den trykte medier er blitt betydelig redusert i begynnelsen av 21-tallet. Mange bedrifter foretrekker å fremme assistenter eller forfattere med talent for redigering, deretter bringe utenfor fagfolk. En av de beste måtene å komme inn i dette området for å bygge et omdømme som en utmerket forfatter som svinger i ferdig, korrekturlesing, og finessed stykker så ofte som mulig.

  •  Nestleder redaktør for en avis kan konsentrere seg om én seksjon.
  •  Medhjelper redaktører hjelpe forberede seg på hovedredaktør på en produksjons filmer.
  •  Noen vara redaktører er ansvarlige for korrekturlesing historier og kolonner.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha