Hva er en vurdering av pasienten?

 Vurdering av pasienten er betegnelsen som brukes for å beskrive prosessen med identifisering av tilstanden, behov, evner og preferanser av pasienten. De fleste kartleggingsprøver er utført av en sykepleier, men den akuttmedisinske besetningsmedlemmer, leger eller andre kvalifisert medisinsk personell til å utføre selv disse vurderingene. Medisinske undersøkelser består av et intervju med pasienten, pasienten observasjon og tegn eller symptomer på at han eller hun kan gi, vurdering av pasientens medisinske og sosiale historie og en vurdering av den generelle tilstand av fysisk og psykisk helse en pasient.

 Den første fasen av vurderingen av pasienten består av en fysisk undersøkelse. En omsorgsperson prøver å registrere vitale tegn, inkludert farge og tilstand av huden, motorikk, sensorisk funksjon, ernæring, eliminasjon, aktivitet, hvile og søvn mønstre og bevissthetstilstander. En del av den fysiske fase av evalueringen omfatter en smertevurdering som vanligvis krever en pasient sin smerte på en skala fra 1 til 10. Disse faktorene og i forhold til hverandre, kan være viktig informasjon om sykdom eller tilstand som kan gi årsak helseproblem pasienten .

 Disse fysiske egenskaper, sosiale og emosjonelle faktorer som undersøkte velferden til pasienten. Det er mange viktige faktorer i det sosiale vurdering, inkludert religion, karriere, humør, emosjonell tone, ansvar, familiebånd og holdningene til helsevesen, leger og medisinske fasiliteter. Denne informasjonen er for andre stykke å veilede leger og medisinsk personell for å bistå i utvelgelsen av en hjelp fullstendig plan for omsorg stabilisere eller helbredelse av en pasient.

 Andre valgfrie faser av evalueringen er situasjons. Mange medisinske personalet bør være miljøet der pasienten er funnet for å fastslå om det er faktorer som kan bli vedtatt som normalt ikke dømme i saken. Eksponering for ekstrem varme, kulde og andre komplikasjoner kan føre til skade eller sykdom som har symptomer føre må sjekkes. Forebyggende behandling kan også være nødvendig i slike situasjoner. Egnethet evalueringer kan avgjøre om en pasient kan motta kriterier for en overføring, transplantasjon, eksperimentell behandling, kirurgi eller annen behandling som er basert på adhesjon til visse kriterier.

 En mental helse vurdering kan ofte være ledsaget av en vurdering av pasienten i et forsøk på å fastslå om en pasient er kompetent nok til å ta avgjørelser om deres medisinsk behandling, bolig for å gjøre avtaler eller økonomiske forhold. Noen ganger kan en psykologisk vurdering kan avsløre suicidale eller depressive tendenser manifestert psykosomatiske, gi veiledning som bør inkludere kanskje den plan for omsorg eller begrenset det til psykologisk rådgivning eller psykiatrisk henvisning. Disse typer evalueringer blir ofte tilkalt som bevis på kompetanse eller forvaring høringer.

 Vurdering av pasienten er en ferdighet som er under utvikling i tid og med studier og praksis. Gode ​​lytteferdigheter er viktig i kunsten effektiv evaluering av pasienten. Medisinsk personell som kan koble godt med pasienter og gi et nivå av tillit og respekt de mest effektive pasient vurderinger. En vurdering som er av merket kan forårsake enorme skader på grunn av mangel på riktig og nødvendig behandling eller ved å gi unødvendige behandlinger som kan ha en negativ innvirkning på pasientens sanne tilstand av maske reelle symptomer eller forårsaker ubehagelig eller til og med dødelig bivirkning.

  •  Vitale tegn og annen informasjon er spilt inn som en del av en vurdering av pasientene.
  •  Gode ​​lytteferdigheter er avgjørende for effektiv pasientvurdering.
  •  En psykiater kan utføre en psykologisk evaluering for å finne den beste behandling for en pasient.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha