Hva er en Woodwind Quintet?

 Treblås quintets er små musikalske ensembler bestående av en kombinasjon av fem treblåsere. Folk vurdere treblås kvintetter og kammermusikkgrupper, men treblås quintets rutinemessig utføre før et stort publikum på scenen. Treblås quintets spille mange forskjellige musikkstiler. Folk som "Wind Quintet" også si noen ganger bety musikk som utfører disse gruppene.

 Begrepet "blåsekvintett" er litt av en misvisende benevnelse. Dette er fordi en av fem spillere i en tradisjonell blåsekvintett er en fransk horn spiller. De andre instrumentene i et standard blåsekvintett, fløyte, obo, klarinett og fagott, treblåseinstrumenter musikere vurdere sant.

 Alle fem instrumenter i form av kammermusikk på et tidspunkt kan ha gjennomført melodiske linjer i musikk, som alle fem instrumenter i gruppen er i stand til både stor lyrikk og virtuositet. Obo og klarinett er mest sannsynlig å ha melodien, men med horn og klarinett vanligvis veksler mellom melodiske og harmoniske støtte roller. Hornet har et betydelig utvalg av topp strekker bass steder, men for det meste, fagott delen omhandler bassen delen.

 Hvert instrument i en blåsekvintett har en annen form, er laget av forskjellige materialer og har en helt annen teknikk enn de andre instrumentene i ensemblet. Resultatet er at treblåseinstrumenter kvintett har en av de mest fargerike tonal palett av hvert rom gruppe. Dette betyr treblås quintets tilby utrolig mye variasjon i form av uttrykk. Det er denne primære funksjon, kombinert med de praktiske og økonomiske fordeler i portabilitet skrive for bare et par spillere, som så mange moderne komponister finner tiltalende om ensemblet.

 Treblås quintets ikke sin start til slutten av det 18. århundre. Dette var delvis fordi instrumentene i et blåsekvintett var i utvikling før og under barokken. Sjangeren ble først utforsket av komponister som Antonio Rosetti, som levde på slutten av barokk og tidlige klassiske perioder. Arbeidet med Anton Reicha og Franz Danzi, men stivnet kompositoriske gruppen. Wood Blåsekvintett musikk mistet noen favør i løpet av slutten av 1800-tallet, men treblås quintets opplevd oppblomstring i det 20. århundre komponister som Arnold Schönberg, Paul Hindemith Vincent Persichetti og slått dem i standard kammergrupper.

 Profesjonelle treblås Quintet å spille konserter treblåseinstrumenter kvintett musikk. De har også opptre på arrangementer som bryllup. Kvintetten musikk disse gruppene ofte spiller er teknisk krevende, samtidsmusikk noen ganger kaller for utvidede teknikker ikke vanligvis brukes. For studenten, treblås quintets har ofte den første muligheten til å utvikle spillere den sanne dyktighet av molding til en sammenhengende enhet rom.

  •  Klarinettister er en del av en standard treblås kvintett.
  •  Flautists ofte har en fremtredende rolle i en blåsekvintett.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha