Hva er en Yucca rostrata?

 Den nebb yucca, også kjent som Yucca rostrata, er innfødt til Nord-Mexico og vestlige Texas. Det er vanligvis funnet på bratte bakker, og rygger som er laget av kalkstein. Det er en hardfør plante som kan tåle mye ytterpunktene. Ordet rostrata settes til nebb og anlegget ble kalt fordi frøene er like i utseende til nebb av en fugl.

 Rostrata har en enkelt stamme, og kan nå vokse til 15 fot. Ofte trærne er fullt moden grenen ut og vokse flere hoder. Den Yucca rostrata bladene er grønn-blå farge, fleksibel, spisse, og de flott kontrast til de fleste andre trær og planter, og skaper et vakkert landskap både i boliger, bedrifter, og i deres naturlige habitat.

 En av de enkleste og mest vedlikeholdsfrie planter rostrata kan trives i områder som får mindre enn ti inches vann per år; men det kan også leve med en viss forsiktighet i områder som får 40 inches av vann per år. Faktisk, i sitt hjemland, får nesten alle sine vann fra regn i løpet av noen få utvalgte måneder i året - resten av året er svært tørt. Det er det perfekte anlegget for tørkerammede områder, som for minimal vann. Mange liker å være xeriscape kvaliteter.

 Selv rostrata tilbringer mesteparten av sitt liv nyte solen fra den varme meksikanske ørkenen eller Texas slettene, er det også møtt med nesten 100 dager i året hvor nattetemperaturer dyppe mot frysepunktet. Disse ekstreme temperaturer påvirker ikke nebb yucca. Faktisk en av de sterkeste typene yucca - når det kommer til minusgrader.

 I slutten av våren, har rostrata vakre hvite blomster som vokser i store klynger. De kontrast med den blå-grønne blader på en bemerkelsesverdig tillegg til å gjøre landskapet. Blomstene vokser i klynger som kan nå diameter på to føtter.

 Treet krever bare gjennomsnittlig hagejord og kan også vokse i sand, i likhet med hans opprinnelige ørkenmiljø. I det ideelle tilfellet vil den første renne godt. Dan flere organiske kosttilskudd unødvendig. Det er motstandsdyktig mot appetitten av sultne rådyr og kaniner; Men gjør rostrata tiltrekke kolibrier. Å være en hardfør, lett å dyrke planter, virker det som et perfekt tillegg til enhver hage, tun eller virksomhet ville være.

  •  Yucca rostrata er motstandsdyktig mot hjort.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha