Hva er End Rhyme?

 Slutt Rhyme er en slags rim som kan oppstå i en fortelling, dikt eller sang som er skapt av to eller flere linjer som siste ord eller lyd i hver linje rimer med den andre. Dette er i motsetning for eksempel til innen Rijm hvor to ord i en linje rimer hverandre. Slik rim er ofte angitt med leserne av et verk ved hjelp av bokstaver for å indikere hvilke linjer rime. Slutt Rhyme er en av de enkleste og vanligste formen for rim, og ikke bare i stand til å ha en leser, men kan være veldig hyggelig å lese og høre.

 Også kalt en hale rim, er slutten rim en bestemt type rim som skjer i slutten av to eller flere linjer i et dikt eller en sang. Mens noen form for skriftlig arbeid kan potensielt bruke denne typen rim, fordi det skal skje på slutten av en linje eller en setning, er det mest vanlig innenfor strukturen av poesi. I et dikt, oppstår slutten rim når to eller flere linjer har et felles rim lyd på slutten av hver linje, i stedet for på slutten av en grammatisk struktur som en setning.

 Slutt Rhyme kan gjøre veldig enkelt. Linjene "Jeg hadde en hund så stor og sterk / Men kunne ikke lære ham rett fra galt" er et eksempel på slike rim. Dette ville være skrevet i et dikt som to separate linjer, og rim mellom hver av dem kan bli videreført i andre linjer også.

 Slik rim blir ofte beskrevet av andre lese eller analysere et dikt ved hjelp av bokstavene på hver linje gi rim. Et dikt med linjene "Jeg hadde en hund han / hun var ganske stor / når jeg gikk for en jogge / han var ansvarlig" bruk end rim i vekslende linjer. Dette vil bli referert til som en "A, B, A, B" rim skjema for å vise hvordan parene av rijmpjes passe inn i hverandre. End rim ordninger er svært populært i fortellinger og dikt fra barn, fordi de kan skape en melodiøs rytme av naturen.

 Innenfor rim, på den annen side, oppstår når en enkelt linje har to ord som rimer. Linjen "Jeg så en hund spiser som en gris" er et eksempel på intern rim. Dette er svært ofte brukt i poesi og låtskriving, fordi de er kortere linje til å føle og skaper en rytme i selve linjen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha