Hva er engelske Braids?

 En engelsk flette, også kalt en enkel flette, er den enkleste formen for tredelt fletter. Dette frisyre innebærer å samle håret flettet sammen i en skog, som gjeng inn i tre seksjoner og vekselvis bevegelige deler høyre og venstre side av midtseksjonen. Den ytre delen, som er forskjøvet til den nye midtre del, og prosessen går til den andre siden. Norsk flettene vanligvis starter ved nakken, men endret ofte i en side flette eller musefletter. Denne flette teknikken brukes i en rekke mer komplekse fletter, og kan betraktes som grunnleggende byggesten av mange frisyrer.

 Når du ringer et engelsk flette, kan de ytre delene av håret under eller over midtpartiet være flettet uten drastisk endre utseendet på fletten. Instruksjoner vanligvis råd over toppen av den midtre delen. Noen mennesker normalt pyntebånd over midtre del av noen andres hår i fletter, fletter, men deretter gå sitt eget hår under den. Dette er ofte tilfellet når folk flette håret med armene over hodet eller på merkelig vinkel, som ofte er nødvendig når man kommer bak ryggen hans for å starte flette i nakken.

 Andre tre tråd flette, som fransk flette, forskjellig fra engelsk braids hvordan håret er samlet på startpunktet flette. Mens franske og nederlandske fletter gradvis integrere små biter av hår i folden, til engelske fletter ta hele delen av håret er vridd i begynnelsen. Alle tre tråd flette hjelp av grunnleggende teknikk av pyntebånd engelsk fordi det ikke finnes andre måter å kombinere tre strenger i en flette.

 En sikker pannebånd er mest brukt i dagligdagse situasjoner i engelsk fletter. Endene av fletten kan også bli kastet i flette seg selv og sette fast med en hårnål. Noen mennesker har hår som smalner mot endene og disse menneskene kan få sine hår fletter slik at det sikrer seg selv. I dette tilfellet, fletninger til endene og fletten i seg selv holder håret på plass. En engelsk flette behøver bare å være så lenge som brukeren ønsker å, og kan være bundet av på noe punkt.

 Tettheten av fletningen er bestemt av spenningen ved hvilken håret holdes under fletting. Hvis håret er holdt stramt under pyntebånd prosessen, vil flette forbli noe fast og flat. Hvis håret holdes løst, er fletningen mykere og vil være litt ute av runde. Ved å endre spenning, kan du endre utseendet og brukervennligheten til flette. Mellom dens dekorasjoner og små modifikasjoner av teknikken, kan engelske flettene omdannes til en egnet kapsel for nesten enhver anledning.

  •  Norsk flettene er også kjent som den grunnleggende flette.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha