Hva er Engros?

 Det er flere trinn som er involvert i prosessen med å flytte gods fra punktet for dannelsen eller fremstillingen av sluttbrukeren. Engros, i en overgangsfase i bevegelsen av produktene på markedet, er en av de trinnene. Engros gjelder salg av varer til en bedrift eller person, kjent som en forhandler som deretter selger varene til forbrukerne til en høyere pris.

 Mesteparten av varene er solgt til detaljnivå. Når en vare er kjøpt hyllevare i en butikk, vanligvis kjøpt til en utsalgspris. Detaljhandel kjøpmann gir det siste trinnet i prosessen med å selge forbruksvarer. Dette er det trinnet der produktet blir plassert i hendene på den person som skal brukes.

 Hvordan få varene til forhandleren der grossisten kommer inn i bildet. I et typisk scenario vil en produsent produsere et produkt og selge det i bulk på en grossist. Grossisten vil da øke prisen på produktet for å tjene penger, for så å selge det til ulike kunder, hovedsakelig butikker eller utsalgssteder. De fleste grossister har et stort antall privatkunder.

 Grossister tilby en viktig tjeneste på markedet. De fleste små forhandlere er i stand til å kjøpe i tilstrekkelige mengder til å kjøpe direkte fra en produsent. De mangler den nødvendige lagrings også. Kjøpe en engrossalg gjør at små forhandlere å skaffe de produktene de trenger for sine butikker i mengder som de er i stand til å håndtere.

 Det er et ytterligere nivå av autorise som ofte er involvert i bevegelsen av produkter. I enkelte sektorer, en distributør i serien. En distributør er et selskap som eksisterer mellom produsent og grossist. Distributøren kjøper produkter produsenten i svært store mengder. Produktene er deretter solgt til grossister, som deretter på varene til sine kunder.

 Historisk engros anses transaksjoner som involverer salg av varer som finner sted blant bedrifter, uten innblanding av en forbruker. I enkelte sektorer, er produsenter flytter til begrepet direkte salg til sluttbrukeren. Dette er spesielt utbredt i databransjen.

 Denne formen for markedsføring er vanskelig å klassifisere. Mange anser dette som et salg fordi sluttbrukeren er kjøp av produktet. Andre hevder at dette bør betraktes som engroshandel, fordi produsenten selger varene. Linjene er trolig enda mer uskarp for å øke denne typen transaksjoner og få flere selskaper som er involvert i direkte salg til forbrukere.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha