Hva er Epaulettes?

 Skulderklaffer er fancy, foret ornamenter sett på skuldrene av militære offiserer i kjole uniform, og vanlige uniformer av enkelte tjenester, slik som de i den franske fremmedlegionen.

 Skulderklaffer er en fransk oppfinnelse, avledet fra det franske ordet for epaule "skulder". I dagene før kikkerten og "fatigue" stil uniformer, soldater må være i stand til å identifisere sine offiserer i kampens hete. Skulderklaffer med sin ponni merk fra en avstand og hjalp offiserer. Konvensjoner om hvorvidt slitasje epåletter på høyre skulder, venstre skulder eller begge skuldrene, har endret seg over årene, og den franske besluttet epåletter må brukes på begge skuldrene av offiserer.

 I USA, militære offiserer fulgte den franske stilen epåletter så sent som i borgerkrigen. Etter den tid, men de var mindre populært. Britene fant at skulderklaffer, imponerende som de er, kan ses av snikskyttere, samt den gjennomsnittlige soldat eller sjømann. Da det ble klart at snikskyttere var plukke ut offiserene fordi deres skulderklaffer gjort dem mer synlige, de britiske styrkene fjernet dem fra uniform. USAs militære, de sannsynligvis fjernet av samme grunn. Skulderklaffer er fortsatt fallende, og for å sikre de mest formelle kjole uniformer.

 Skulderklaffer er også brukt som mote uttalelser for kvinners kjoler. Det har vært vanlig for kvinner å kle uniformer speil når deres land er i krig. Aksenter som gull flette og messing knapper på plagg forsterke denne looken, og kvinner har slitt epåletter på formelle kjoler å gi dem mote en militær luft. Designere noen ganger ta den mest gjenkjennelige insignia i sin couture.

 I de siste 200 årene eller så, har kommet til å bety epåletter prangende militære myndighet i USA, og noen lampooning en offiser vil ofte bære outsized skulderklaffer for komisk effekt. Men skulderklaffer, så rart som de kan virke, noensinne gjorde tjener en viktig hensikt for de mennene som brukte dem, og for menn under deres myndighet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha