Hva er epileptologi?

 Epileptologi er en gren av nevrovitenskap som fokuserer spesielt på studiet og behandling av epilepsi. Utøvere i denne spesialitet har fullført en nevrologi bosted, og et fellesskap i epilepsi for å få ytterligere kunnskap på feltet. Pasienter med epilepsi kan ha nytte av spesialisert trening og ferdigheter av en epileptologi hvis de har problemer med å håndtere sin tilstand, lider av en sjelden form for epilepsi eller erfaring ødeleggende bivirkninger av epilepsi medisiner.

 Epilepsi er en gammel sykdom som ble anerkjent og beskrevet av noen menneskelige kulturer historisk, blir tilskrevet med ulike uttalelser til staten, inkludert demonisk besettelse. Siden operasjonen av hjernen og legemet begynte å bli mer forstått, var årsakene til epilepsi identifisert av leger for å utvikle behandlinger. Som mange andre medisinske subspecialties, epileptologi startet noen leger var spesielt interessert i epilepsi og etterutdanning på egen hånd, og etter hvert vokste til et område med fokus helt på anerkjente børser epilepsi.

 Folk som jobber innen epileptologi kan være direkte involvert i pasientbehandlingen. Epileptologen bare jobbe med pasienter som har epilepsi, og gir overvåking, kontinuerlig pleie og behandling. De har tilgang til den nyeste informasjonen om epilepsi, og kan arbeide med pasienter som ønsker å endre medisiner, prøv en ny tilnærming til behandling, eller få mer ekspertråd. Ideelt sett ville behandlingen av epilepsi resultere i liten eller ingen beslag, med få bivirkninger av legemidler. Noen ganger er disse ukene eller månedene av behandlingen kan kreve justeringer, med en epileptologi tilsyn.

 Foruten generell epileptologi, er det også en pediatrisk fokus i denne medisinske spesialitet. En pediatrisk epileptologi jobber spesielt med barn som lider av epilepsi. Behandling av barn kan være svært forskjellig fra behandling av voksne som barn foreskrive forskjellige medisiner eller har spesielle behov som ikke kan takle en global epileptologi. Både pediatrisk og generell epileptologen kan finnes jobbe i sykehus, private klinikker epilepsi, og sine egne medisinske praksis. Et besøk til en spesialist kan være kostbart, men resultatene kan være svært gunstig for pasienten.

 Epileptologi forskere er også viktig. Disse medisinske forskere fremme årsaken til en generell medisinsk kunnskap, studiet av epilepsi og utføre kontrollerte studier som har blitt utviklet for å bidra til å utvikle nye behandlinger. Jo mer det medisinske miljøet vet epilepsi, jo bedre de tilgjengelige behandlinger. Forskere kan fungere for private stiftelser som finansierer epilepsi forskning sammen med farmasøytiske selskaper arbeider med nye medisiner.

  •  Det legges vekt innenfor spesialiteten pediatrisk epileptologi.
  •  De som er spesialisert på epileptologi fokus på studiet av hjernen og de elektriske impulser.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha