Hva er Escobaria?

 Escobaria anlegget er en genus tilhører familien Cactacae, som omfatter 23 arter. Disse plantene er kaktuser som vokser lavt til bakken og spirer blomster og produsere frukt. Plantene i denne slekten er noen ganger referert til som revehale kaktus, og spenner fra de sørlige delene av Canada til de nordlige delene av Mexico. Slekten er oppkalt etter Rómulo og Numa Escobar av Nathaniel Britton og Joseph Rose, som først brukte begrepet i sin tekst Escobaria The Cactaceae.

 En vanlig art av denne slekten er Escobaria missouriensis eller Missouri revehale kaktus. Denne arten har dette navnet fordi det er for det meste rundt elven Missouri i USA. Missouri revehale kaktus er svært motstandsdyktig mot kulde, og kan tenne alt fra full eksponering for solen for å overleve lys skygge.

 En annen vanlig art er Escorbaria vivipara, kjent som spinystar. Denne lille kaktus "kallenavnet har blitt kalt fordi det er dekket av stjerneformede grupperinger av hvite pigger. Demonstrere en felles av mange arter av Escobaria, kan dette anlegget overleve svært kalde temperaturer. Den spinystar gjør det bra i lysforhold som spenner mellom full og delvis eksponering for solen.

 Mange av artene tilhører Escorbaria gang ble klassifisert i Mammillaria Coryphantha eller slekter. En årsak til at noen av disse plantene ble kategorisert som Mammillaria i det siste fordi de knuter som er typisk for denne arten. Noen arter ikke lenger kategoriseres som Coryphantha fordi de ikke karakterisere netto-lignende frø som generasjon.

 Kaldt klima kaktus lage attraktive hekkeplass for fluer, sopp mygg og fluer på kysten. Selv om disse insektene er ikke et problem i eget habitat av disse plantene, er det viktig når det vokser dem i våtrom. Egg er plassert i bunnen av anlegget, marken begynner å beite på, noe som gjør det svært sannsynlig anlegget inn i en dødelig soppinfeksjon. Det er produkter spesielt laget for å bli kvitt disse skadedyr kaktus og øke sjansene for overlevelse av anlegget.

 Selv om noen arter er tolerant av kalde temperaturer, er is vanligvis dødelig for alle Escobaria planter. Dette gjelder spesielt hvor is kan samle seg på huden av plantene. Hvis det er holdt i en pott, må anlegget ikke stå ute om underkjølt regn. Når holdt i en hage, bør plantene være dekket for å sikre deres overlevelse.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha