Hva er et ansikt-beløp sertifikat?

 Et ansikt-beløp sertifikat er en type gjeld sikkerheten som tilbys av en investering i stedet for en virksomhet eller regjering. Det er bare et sertifikat som en investor kjøper, noe som gir en forsikring om at utstederselskapet penger pluss en avtalt mengde av interesse på en fast dato vil betale tilbake i fremtiden. Mens noen selskaper fortsatt bruke ansikt-beløp sertifikater, er de i stor grad ut av tjeneste på grunn av endringer i skattelovgivningen.

 De første ansikt-beløp sertifikater kom i salg i 1894 av et selskap kalt Investor Syndicate. Sertifikatene kom under nærmere regulering av Investment Company Act av 1940. I dag, bare to store selskaper, Ameriprise og SBM, fortsette å utstede sertifikatene.

 Det finnes to hovedtyper av ansikt-beløp sertifikat. I ett, investor betaler utgiveren penger i faste avdrag. Disse kan dekker hele levetiden av sertifikatet, men i noen tilfeller er utbetalingene fullført tidligere. I den andre typen, kjent som en fullt betalt ansikt-beløp sertifikat, vil investoren betale hele beløpet på forhånd. Denne typen skal normalt gjennomføre en litt høyere rente, dersom utsteder har tilgang til flere av investorens penger for en lengre periode.

 På mange måter ligner en ansikt-beløp sertifikat en obligasjon eller sertifikat av innskudd, men det er noen viktige forskjeller. I motsetning til en obligasjon, til ansikt-beløp sertifikat spesifikt utstedt av et investeringsselskap, snarere enn av en generell aksjeselskap eller regjeringen øke søker finansiering. Når det er sagt, investor må fortsatt vurdere risikoen for at utsteder ikke vil være i virksomhet hvis sertifikatet er utløpt.

 I motsetning til et sertifikat av innskudd eller CD-er, er en ansikt-beløp sertifikat ikke forsikret av Federal Deposit Insurance Corporation. Dette betyr at investor er ikke beskyttet mot feil i den utstedende selskap. En fordel er at straffen for tidlig tilbaketrekking av midler, kjent som overgivelse av sertifikatet, er lavere enn en CD.

 Hovedårsaken til ansikt-beløp sertifikat opprinnelige popularitet var at skattefordeler. Spesielt gjør investor betaler ikke noe skatt på renter på sertifikatet for å innløse. Dette skiller seg fra mange former for kapitalinntekter som renter på en sparekonto eller en aksjeutbytte. I dag, de fleste ansikt-beløp sertifikater er ikke lenger bære denne fordelen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha