Hva er et autorisasjonskontor?

 Registreringsmyndigheten er generelt oppgaven med å opprette og vedlikeholde lister over alfanumeriske koder eller andre identifikatorer til bestemte organisasjoner, kommersielle, økonomiske og elektroniske produkter, og dedikerte data. Det er nesten 100 forskjellige internasjonal registrering av International Organization for Standardization, etablert i 1947 godkjente myndighetene, og har hovedkontor i Genève, Sveits, som dekker autorisasjonskontor for alt fra datagrafikk til kjøretøy og nasjonal valuta. Ikke alle registreringsmyndigheten er underlagt ISO-standarder, men med den internasjonale Cultivar Autorisasjons et godt eksempel på en global autorisasjonskontor for tildeling av plante formell botaniske navnene på sortar uten å bruke ISO-protokoller. Minst halvparten av de oftest brukte ISO registreringsmyndighetene er rettet mot den delen av Internett for å identifisere en unik standarder for datautveksling og kommunikasjon gjennom nettverket.

 En av de mest fremtredende områder for registreringsmyndigheten er at av Internet Protocol-adresse og domenenavn kommandoen for å etablere unik identifikasjon av noder på Internett, som er styrt av Internet Assigned Numbers Authority. IANA møter flere ISO-standarder i levering av unike identifikatorer. For eksempel forteller ISO 3166-1 alfa-2 kode til de to bokstaver landkoder som brukes av IANA å tildele steder for nasjonale domenenavn. Globalt, som 15. april 2011 var det mer enn 130 millioner registrerte aktive domenenavn og mer enn 396 millioner kroner som ble fjernet fra registreringsmyndigheten. Registrering av domenenavn tar en bottom-up tilnærming, med en National Internet Registry opptrer under paraplyen til en Regional Internet Registry for å koordinere tildeling av navn ved hjelp av operative gren av IANA i USA, kjent som ICANN.

 Kontinuerlig utvidelse av bruken av registreringsmyndigheten over et bredt spekter av kommersielle og private interesser samhandle via internett gjør det stadig mer nødvendig å riktig sikre individuelle identifikasjonsnummer for hvert element og kategori. Unike identifikatorer bør settes for alle de tusenvis av forskjellige produkter Merchant Category Koder for korrekte skattemyndighetene i henhold til ISO standard 18 245, musikalske og audiovisuelle verk, elektroniske bøker og dokumenter, transaksjonskommunikasjonskoder, datautvekslings koder mellom datasystemer og mye mer. Den etablerte metoden for å sørge for at hver sending er sikker omfatter bruk av Transport Layer Security. Asymmetrisk-nøkkel kryptosystemer som TLS kryptering av alle data og registrerte identifikatorer under transport over Internett. Dette gjør en reguleringsmyndighet, og andre Internett-trafikk, en enkelt ledelsesstruktur gjennom mange komplekse menneskelige transaksjoner som øyeblikk til øyeblikk holde online og redusere disse kodet trafikk fra hele verden til individuelle nivåer av betydning.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha