Hva er et bakeri brød slicer?

 Et bakeri brød slicer er en maskin som skjærer en enkelt brød perfekt med skiver, og deretter pakket brød for bekvemmelighet og salg. Før oppfinnelsen sin i slutten av 1920-tallet, ble som regel ferskt bakt brød hjemme, tilgang til en betydelig mengde tid. En amerikansk oppfinner bor i Iowa hadde en drøm for en enhet som massene ville produsere pre-pakket brød, lage frigjøre den tiden. Brødet høvelen er langt fra den mer primitive stamfar, og det er nå mer avanserte versjoner for bruk i bakeriet eller hjemme. Forskjellig design og skjæreutstyr kutte diverse brød som sandwich-brød eller rundstykker, og maskiner er tilgjengelige i industriell størrelse eller benke versjoner.

 Otto Fredrik Rohwedder oppfant ideen til et bakeri brød høvelen i 1912. Etter flere mislykkede forsøk, han solgte den første modellen på Chillicothe Baking Company i 1928. Rohwedder Bakeri og oppdaget snart at det var vanskelig å holde det ferskt brød; Kort tid etter ble det brød slicer modifisert for å pakke brød. Skiver brød ble allment tilgjengelig i USA i 1930 etter Wonder® Brød begynte å dele deres prepackaged brød kommersielle.

 Som med de fleste andre oppfinnelser, bakeri brød slicer fra 1920 ser på alle modeller i dag. Den første holdt kuttet brød høvler med tykt papir for å bevare friskhet og en fotpedal arbeidsmaskin, blant andre forskjeller. I dag, brød slicer kjøre på strøm til å passere med intrikate feeds for plastemballasje, og de er mye raskere. Dag oppfinnelser er konstruert for maksimal friskhet og effektivitet i produksjonsprosessen.

 Uansett hvor komplisert disse maskinene kan se, er den moderne bordplaten versjonen relativt enkel å bruke, avhengig av modell og med litt øvelse. For skrivebord eller bord toppmodeller, er brødet i en skuff som ligger på toppen av enheten lastet, lokket er lukket, og enheten er slått på. Etter noen sekunder, kommer brødet ut perfekt kuttet og pakket for friskhet. Den industrielle bakeri brød slicer er litt mer komplisert og krever trening for å forstå de ekstra skritt. Den vanskeligste delen av å bruke enten maskinen er å finne ut hvor god brød satt på skuffen, hindrer brød skjult i skjæremaskinen.

  •  Brød i et bakeri.
  •  Brød med sesamfrø.
  •  De fleste bakerier som spesialiserer seg på håndtverker brød vil kutte brød for kunden.
  •  Det er viktig å lære alle retningslinjene mattrygghet før du arbeider i et bakeri.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha