Hva er et basseng Stabilizer?

 Svømmebassenget stabilisator er en kjemi butikk for å regulere klorinnholdet, redusere avfall av klor og holde mengden av klor i bassenget for å sikre konstant effektivt arbeider for å forhindre vekst av uønskede organismer. Generelt i stabilisator konsentrasjoner i et basseng 80 til 100 deler per million, og de kan bli testet med Svømmebasseng kjemi kits. Stabilisator kan være nødvendig å jevne bassenget ble lagt i bruk i løpet av sesongen, og det er lurt å sjekke bassenget kjemi regelmessig for å ta opp ubalanser så raskt som mulig.

 Brukes bassenget kjemikalier for å opprettholde en pH fiendtlige skadelige organismer. Et svømmebasseng kan være et fristende sted for bakterier og andre potensielt patogene organismer hvis pH ikke skal holdes i balanse, og folk kan bli syke. Nivåer bør justeres når vannet spruter ut og erstattes, ettersom kjemikalier som klor, og kan samvirke med ultrafiolett stråling. På solfylte og varme dager, kan klor raskt bakover, slik at bassenget mindre trygge og krever folk å legge kjemikalier for å redusere nivået til det normale.

 Cyanursyre brukes som et svømmebasseng stabilisator. Produktet brytes rundt for å inhibere fordampingen av klor, slik at klor lengre. Som stabilisator er for lav, vil svømmebassenget være grumset, fordi skadelige organismer kan vokse i vannet. Dersom bassenget stabilisatoren er for høy, kan de forstyrre aktiviteten av klor, hvorved kloret i grumset vann, fordi det er i det vesentlige blokkert og kan ikke fungere.

 Pool stabilisator kan legges direkte til bassenget eller gå gjennom bassengfilteret sakte filtrere det i bassenget. Etter at det er blitt tilsatt, og vannet har hatt en sjanse til å sirkulere, kan nivået kontrolleres for å legge en passende mengde, og for å regulere pH av svømmebassenget. Hvis nivåene er ute av balanse, trenger å holde folk ut av bassenget for deres sikkerhet inntil situasjonen er løst.

 Også kjent som balsam svømmebasseng stabilisator er tilgjengelig på de fleste basseng forsyne butikkene, og kan også bestilles gjennom kataloger og nettbutikker. Svømmebasseng kjemikalier bør holdes i en låst posisjon i lukkede beholdere utilgjengelig for barn og kjæledyr, slik som noen av dem kan være farlig. Det er lurt å sjekke bassenget kjemi på omtrent samme tid hver dagene etter et hjem basseng, og daglig ved et svømmebasseng er å se mye bruk. Offentlige bassenger ofte sjekket flere ganger i løpet av dagen for å sette folk i stand til å justere nivåene.

  •  Et basseng stabilisator vil bidra til å regulere klor nivåer i et svømmebasseng.
  •  Bruk av for mye klor i svømmebasseng kan forårsake øyeirritasjon.
  •  En kvinne svømming.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha