Hva er et brudd på den offentlige orden kalt?

 En overtredelse av offentlig orden er juridisk kvalifisert som fredsbrudd eller fått bot. Det er juridisk definert som en handling eller atferd som er tenkt til alvorlig fare eller forårsake frykt eller store forstyrrelser blant publikum.

 Uredelig anrop til 911 eller legevakt

 Bot omfatter forsettlig ta en telefon til nødetatene i fravær av krise, resterende stille eller trakassere eller misbruke en nødsituasjon operatør. Denne overtredelse er også utvidet til en hvilken som helst person for hans telefon som skal brukes til å gjøre slike samtaler og alt som forstyrrer noen prøver å ringe til nødetatene har et legitimt behov.

 Bruke språket eller uanstendig eller støtende Handlinger

 Forsettlig å bruke uanstendig språk eller gester støtende på et offentlig sted der slike handlinger er utformet for å fremme en voldsom reaksjon er et brudd på den offentlige orden. Et eksempel kan være i et nabolag striper eller blinker kunder i en lokal butikk.

 Grusomhet mot dyr

 Forlate, misbruker, drepe eller overarbeid husdyr regnes grusomhet mot dyr og brudd på fred. Unnlatelse av å gi tilstrekkelig mat eller dyr vare eller forårsake kamper mellom dyr faller også inn under denne kategorien.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha