Hva er et bud-to-cover ratio?

 En investering begrep som ofte er forbundet med en Treasury auksjon, budet-to-cover forholdet mellom antall bud som er akseptert for auksjonen delt inn antall bud som ble sendt godt i forbindelse med auksjonen. Beregningen av bid-til-cover ratio er definert som en nøyaktig måte å bestemme nivået på etterspørselen etter auksjonen.

 Forholdet er ansett for å være en nøyaktig mål på det nåværende nivået på ønskeligheten for problemet er involvert i auksjonen. Et høyt bud-til-cover ratio indikerer at nivået av investor ønske om problemet er svært høy, og det er stor sjanse for at en annen lignende auksjon ville resultere i meget god avkastning. I motsetning til et bud-to-cover ratio som er noe lav er en sterk indikator på at dagens marked entusiasme for problemet, og at utøvelsen av en tilsvarende auksjon på kort sikt er det sannsynligvis ikke tilrådelig begrenset.

 Fordi budet til dekningsgrad er holdt i så høyt av så mange investorer, er det ikke uvanlig for tradere å overvåke ytelsen til et problem gjennom en rekke auksjoner før du tar en beslutning om å tilby en steder. Dette gjelder spesielt for investorer som har en tendens konservative. Sterk og kontinuerlig ytelse av en sak over en periode indikerer tilstedeværelse av en investeringsmulighet som viser flere gode muligheter på lang sikt. Den slags ytelse er viktig for investor som foretrekker å ta beslutninger basert på harde bevis, i stedet for å stole på en metodikk basert mer på instinkt og forutsetninger.

 For den nye investoren, er budet til dekningsgrad et utmerket marked indikator for å se på. Den forenklede beregningen av forholdet, sammen med de relativt enkle grunnleggende prinsipper som vanligvis er grunnlaget for årsakene til gjennomføringen av problemet, gir den perfekte måten å lære markedet fungerer. Som en pålitelig metode for å vurdere mulighetene og planlegge fremtidige handlinger, er budet til dekningsgrad ideell for både utstedere og kjøpere.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha