Hva er et Call Tag?

 Tag spørsmål, eller "spørsmåls tags" i europeiske sirkler, legge til minst en liten oppmerksomhet til hverdagslige uttalelser. I et søk etter respondenten å lage enten låne troverdighet eller diskreditere en bestemt idé, har denne forstand tilføyelser blitt brukt som en samtale verktøy i århundrer. Denne korte uttalelser av tag på slutten av lengre etterspørselen varierer i struktur, inkludert utilitaristisk, balanserte og ubalanserte stiler.

 Den vanligste typen tag spørsmålet er utilitaristisk, designet for avklaring eller bekreftelse av en tro. En person kan ikke huske et viktig faktum, så vel som han eller hun ønsker, slik at han eller hun vil si: «Den boken Cannery Row av John Steinbeck, er det ikke" Noen kunne også få den første informasjonen om et emne som ender fragmenter i en setning som: "Du er en fan av fotball, ikke sant? "Eller" Du er ikke allergisk mot penicillin, er du? "

 Koden Spørsmålet er strukturert på en håndfull måter, spesielt avhengig av språket som brukes. En vanlig metode i mange språk, inkludert engelsk, symmetrisk form. Dette følger enten en positiv eller nekte uttalelse med komma og en tag av en motsatt natur. Noen eksempler er: "Hun er en leder, er hun ikke?" eller vice versa, "Vi er ikke lenger å spise pizza, er vi?"

 Balansert er bare en form for merkelappen kan bestemmes. Ofte er en single-ended form som brukes for visse typer stress. Disse kodene blir ofte trukket i de tilfeller hvor ekstrem følelse eller vekt er ønsket. For eksempel: "Jeg er en idiot, er jeg ikke?" eller "Du går bort, ikke sant?"

 I alle fall, høyttaler intones ofte merke spørsmål på en bestemt måte, avhengig av språket, og til og med betydningen transporteres. For eksempel: "Jeg er en fullstendig fiasko, har jeg ikke?" er trolig et spørsmål tag fragment som er sagt i en lavere tone enn resten av setningen. Rage laden uttalelser, men kan ha en høyere tonehøyde med merkelappen fragment å legge mer vekt på mistanke: "Du brøt kameraet mitt, ikke sant" Andre ganger, etterlater alle de språklige regler, hele setningen kan snakkes på en ensartet tone.

 Høyttalere på servicemerket ber for mange interesser. En person kan være signaliserer behovet for en umiddelbar respons på slutten av samtalen, "Vi er ferdig med dette, ikke sant?" På mange språk, bruk av et enkelt "ja" eller "nei" som en tag er en annen måte å gjøre dette til at det haster. "Vi kommer til å vinne denne, ja?" eller "Du er en god mann, er det ikke?"

  •  Tag spørre legge til en liten bit av oppmerksomhet til fraser som: "Vi er ikke lenger å spise pizza, er vi?"
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha