Hva er et delenummer?

 En del tall er et numerisk identifikator til en enkeltperson post for enkel anerkjennelse og inventar. Ofte plassert ved et punkt på tidspunktet for fremstillingen, letter delnummer en leverandør for å matche den høyre delen med den refererte objekt fra en delekatalog. Mange deler har en støpt eller delenummer skrives ut direkte fra produsenten, men noen elementer bruke en del tall i form av et klistremerke eller strekkode identifikasjon. Ofte fra deler leverandører vil kombinere serienummeret til en produsent med et tall eller en bokstav sekvensen er unikt å identifisere sin aktivitet på den delen av katalogen eller inventar.

 Noen selskaper, som for eksempel auto restverdi verft, gjøre en del tall for varene de kjøper eller legge til deres lager. Dette gjør at brukerne enkelt kan logge av en vare eller selges for å holde inventar og registreringer av kjøp. Slike merking biler gir også mulighet for en skrap verftet arbeidstaker finne et bestemt kjøretøy i wrecking verftet når noen unike behov denne bilen. Tallene kan også være knyttet til en defekt del er satt inn, slik at korrekt og riktig del hentes fra donor kjøretøyet.

 Antikke Samler biler er kontrollert og sertifisert av ulike delenumre på deler av bilen. Uttrykket "tall tilsvarende" refererer til verifisering av at alle komponentene i et bestemt kjøretøy faller sammen med de angitte komponentene som brukes bygge ark av kjøretøyet. Ved å matche de ulike delenumre for oppbygging ark av produsenten og for å sikre at de riktige data og identifikasjonsnumre er lojale til bilen, er verdien av kjøretøyet betydelig økt for samlere og kjøpere. De fleste biler har inngått registret bøker å sjekke bilens ekthet etter en inspeksjon.

 Nesten hvert element som er kjøpt eller solgt i verden har en delenummer kan bli instruert av noen enhet. Dette bidrar i utvinningen av tyvegods, identifisering av bortskjemt mat varer og opptak elementer som våpen og biler. Med mange elementer, slik som begrenset opplag kjøretøy eller spesielle kjøretøy optioned, innhenting av en svært lav-nummerert kjøretøy er et salgsargument. Det samme delenummer kan brukes til slutten av et bestemt kjøretøy build år identifisere verdiøkende til en allerede svært ettertraktet verdi i mange tilfeller.

  •  Antikke biler er kontrollert og sertifisert av delenumrene på deler av bilen.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha