Hva er et Hydro gravemaskin?

 En hydro gravemaskinen er en maskin som fjerner vanntrykket, og en vakuumtank i bakken på oversiden av verktøyene uten å skade de skjøre verktøyet komponenter, så som ledninger, og som benyttes vann- og avløpsledninger. Hydro gravemaskin er vanligvis montert på en tung lastebil chassis og gjør bruk av et on-board vakuumpumpen og slangen på å trekke løsnet jord fra bakken og i lagringstank på lastebilen. Vann for å fjerne gravemaskinen er hentet fra lokale vann hydranter eller andre kilder, hvis det er nødvendig. Vannet Dysen blir tilført en stor diameter fleksibel sugeslange med et ikke-metallisk spiss jordiske kabler fra å bli skadet av utilsiktet kontakt med slangen.

 I tilfelle av underjordiske kabler som vil avsløre, er en hydraulisk gravemaskin ofte den foretrukne metode for fjerning av den respektive bakken. En typisk gravemaskin utstyrt med en stål bøtte / spade kan lett ødelegge en skjør kloakk flis eller ledninger. Den hydrauliske gravemaskinen med en vannstråle brukes for å løsne jord, mens en sugeslange suger opp vannet og bunnen opp i en ventelagertank. Slangen er forsynt med et ikke-metallisk spissen for å unngå skade på kabling delikat kontakt med slangen.

 En spesiell vakuumpumpe nødvendig for å fjerne en nøyaktig mengde av jord med mengden av vann. Uten riktig vakuumpumpen, kan jordsmonnet fjernes fra feil konsistens være riktig gjenbrukes. Dette kan resultere i overdreven tid brukt i arbeidet, anvender et overskudd av vann og overdreven dumping av materialet, noe som kan resultere i mye høyere kostnader for å fullføre prosjektet. Bruker riktig gravemaskinen vil sikre de mest economically- og miljøvennlige resultater. Ofte er fjernet jord, som fri for forurensninger, kan slippes tilbake i deponi, spare på kostnader og fylle dumping kostnader.

 Gravemaskinen enheter har blitt brukt til å lagre for å avdekke funksjonene av underjordiske verktøy og berging oppdrag mudslide nettsteder. Den kraftige effekten av fjerning av vann i kombinasjon med vakuumsug i gravemaskinen gir et praktisk talt vannfrie området direkte under røret dysen. Dette gjør at føreren kan tydelig se hva som blir utsatt for og hindrer utilsiktet skade oppstår som et resultat av blinde utgravings praksis. Bruken av et hydro gravemaskin sikrer også at det ikke er mer materiale enn det som er strengt tatt nødvendig fjernes fra byggegrop således unngå enhver svekkelse av substratet på grunn av undergrave.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha