Hva er et Joint Venture?

 Et joint venture er når to parter kommer sammen for å ta på ett prosjekt. I slike prosjekter, er begge parter like investert i prosjektet i form av penger, tid og krefter på å bygge videre på det opprinnelige konseptet. Mens joint ventures er generelt små prosjekter, store selskaper bruker denne metoden for å diversifisere. Arbeide på denne måten kan sikre suksess for mindre prosjekter for dem å starte opp i næringslivet eller for etablerte selskaper. Som kostnadene ved å starte opp nye prosjekter er generelt høy, gjør at en felles ordning begge parter å dele byrden av prosjektet, og de resulterende fortjeneste.

 Et joint venture er ikke å bli tatt lett på. For en entreprenør til å starte en, må han eller hun engasjert og villig til å arbeide sammen med den andre parten involvert. En person som er involvert i denne type kontrakt er ikke lenger noen beslutninger for selskapet alene. For det å være virkelig et felles prosjekt må være 100% engasjement fra begge sider.

 I vurderingen av hvorvidt eller ikke å begynne en joint venture, er det viktig å sørge for at begge parter er en kamp med forventet kundebase. Begge parter må være i stand til å supplere den andre i virksomheten. Noen ganger kan en misforståelse eller en mangel på kommunikasjon ødelegge et joint venture. Derfor er det nødvendig at begge parter kan kommunisere hva de kan tilby til prosjektet og hva deres forventninger er.

 Fordi penger er involvert i et joint venture, er det nødvendig å ha en strategisk plan på plass. Kort sagt, må begge parter være etablert for å fokusere på fremtiden for partnerskapet, snarere enn bare umiddelbar avkastning. Til slutt, kortsiktige og langsiktige suksesser både er viktige. For denne suksessen, ærlighet, integritet, prestasjon og kommunikasjon er nødvendig.

  •  Et joint venture er når to parter kommer sammen for å ta på ett prosjekt.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha