Hva er et kallenavn?

 En tilnavn er et ord eller en setning som blir brukt for å karakterisere en person eller ting. For eksempel begrepet "President" i "President Washington" er et kallenavn, fordi den konkrete opplysninger som gjør at identiteten til Washington diskutert klart. Bruk av "tilnavn" for å beskrive en nedsettende slang term er vanlig i enkelte deler av verden, og det er teknisk korrekt anses av de fleste.

 I biologi, begrepet "name" har en spesifikk betydning, selv om denne forstand viser til det i mer generell bruk. En biologisk tilnavn består av typene en organisme som det følger løpet, bare kodifisering slik at alle vet hva organismen er diskutert. For eksempel i Sequoia sempervirens, "sempervirens" er den spesifikke tilnavn utenfor kysten redwood-treet. Konkrete beskrivelser bidra til å avklare biologisk nomenklatur, enhetlig måte av feltet og risikoen for forvirring.

 Du kan finne mange eksempler på skjellsord i historiebøkene. Som hans berømte ledere ofte identifisert med et kallenavn, slik tilfellet er med folk som Alexander den Store, Richard Løvehjerte, og Joan of Arc. Skjellsord er også i mange religioner; Dalai Lama, for eksempel, er offisielt kjent som Hans Hellighet Dalai Lama, mens religiøse officiants identifiseres med begreper som "pastor" og "far". skjellsord ble også historisk forankret i mange navn, og du kan finne eksempler på slike skjellsord i siste navn som Cooper, Smith, og gartner.

 Å være klar over riktig bruk av skjellsord er ofte en viktig del av etikette utdanning, som noen folk blir ganske opprørt når du refererer til dem feil. For eksempel vil mange mennesker med en doktorgrad bli kalt "doktor", og det hjelper å vite at Dukes er adressert som "Your Grace", mens royaltyen heller ofte kalles "Your Highness" eller "Kongelige Høyhet." I noen kulturer er det ikke å bruke en passende tilnavn som svært uhøflig, selv om feilen ble gjort i uvitenhet.

 Bruken av begrepet "tilnavn" faktisk beskrive mange fornærmelser fornuftig fordi fornærmelser er ofte basert på beskrivelser. Rasistiske fornærmelser, for eksempel, spiller ofte på populære begreper som brukes for å beskrive mennesker av visse religioner, raser og adjektiver slike som dum brukes ofte sammen med den hensikt å fornærmelse.

  •  Hans Hellighet Dalai Lama. Begrepet "Hans Hellighet" er et tilnavn.
  •  Richard Løvehjerte, konge av England fra 6 juli 1189 til sin død ..
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha